Oyunlarla ilgili bir şey bilmeden Cyberpunk 2077 için heyecanlanmak

Çıkmadan önceki beklentinin sebebini diyorsanız firmanın oyun hakkında paylaştığı her şeye bakarsanız anlayabilirsiniz.

Ben dediklerinize katılıyorum fakat oyunun iyi yönlerini söylememişsiniz. Hikayesinin bana göre muhteşem derece de içine çekmesi, RPG seçeneklerinin az fakat dolu olması da cabası. Bu arada oyun RPG değil, aksiyon oyunu dediğiniz gibi.

Bu oyunu sen istemedin diye biz istemedik diyemezsiniz hocam. Adamlar tehdit edildi aralıkta çıkmazsa diye. Verdiğimiz para da bu oyuna bana göre değer. İleri de hem yeni DLC hem de bugları gidirilecektir. 240 TL böyle bir oyun için fazla değil hatta tam kararında. Türkçe yaması da cabası.

GTA 4'te veya GTA 5'in fiyatlarını karşılaştırınca ( çıktıkları yıl adına konuşuyorum) 240 TL hem TR yaması olması hem de hikayesinin ilgi çekici olması bana göre 240 TL'ye değer. Tabii ki yapay zekası çöp yani başka açıklaması yok, arabalar hasar almıyor bu da bir eksi sayılabilir. Oyun optimizasyon özürlüsü bu da bir eksi sayılacaktır. Ama dediğim gibi bu oyunu ben sevdim diyebilirim sebebi ise hype yapmadım.
Zaten ben neden yılın oyunu olamayacağını anlattım hocam. Tabii ki iyi yanları da var. RPG kısmına açıklık getirelim son ana kadar RPG olarak lanse edildi, tanıtıldı, hayran topladı. Tehdit kısmına yine katılmıyorum bu sektör evet oyun sektörü ama çocuk oyuncağı değil, olmamalı da. Fiyatta da haklısınız, özel fiyatlandırma mükemmel bir şey. Son dediğinize de katılıyorum, beklenti düşükse zevk artacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı