Steam Oyunu güncellemek yerine tekrar indiriyor

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde PUBG oyununa 9 GB civarı bir güncelleme geldi. İndirme 250 MB civarındayken durdurdum ve Steam'i kapattım. Daha sonra tekrar Steam'i açıp güncellemeye devam etmek istedim fakat oyun komple kendini silmiş ve 34 GB indirme yapmaya başladı. Evimde sabit internet olmadığı için telefondan internete bağlayıp güncelliyorum fakat 34 GB boyutu telefondan veremem, internetsiz kalırım. Arkadaşımın bilgisayarından PUBG'nin dosya konumuna gidip 34 GB olan oyun dosyasını alıp kendi bilgisayarımda oyunun kurulu olduğu klasöre yapıştırıyorum fakat Steam'i açtığımda benim kopyaladığım klasörü silip yeniden oyunu en baştan indirmeye başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Steam'den oyunu kaldir. Sonra indirmeyi tekrar baslat. Bir kac mb indirmeden sonra durdur. Bu klasöre "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\downloading" arkadasinin hesabindaki Pubg'i dosyasini yapistir. Sonra Steam'den dosya dogrulama yap.

Hemen deniyorum

Steam'den oyunu kaldir. Sonra indirmeyi tekrar baslat. Bir kac mb indirmeden sonra durdur. Bu klasöre "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\downloading" arkadasinin hesabindaki Pubg'i dosyasini yapistir. Sonra Steam'den dosya dogrulama yap.
Hocam dediklerinizi yaptım fakat ''sıfır dosya doğrulanamadı ve yeniden indirilecek'' deyip tekrar 35 GB indirmeye başladı durdurdum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…