Oyunumda Iron Man kostümü kullanırsam Marvel telif atar mı?

KingDragon

Femtopat
Katılım
25 Haziran 2022
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Kafam çok güzel bir oyun fikri var ve o oyunu yapmak istiyorum ve oyunum Iron Man mark lxxxv i kullanmak istiyorum. Eğer oyunuma o zırhı eklersem Marvel telif atar mı ya da atabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Marvel patentini aldigi asfalt olsun onu dahi kullanirsan telif yersin o konuda cok hassaslar ama iron man zirhlari icin de olmayan birsey yapmaya calis ya da hepsini olustur ortafa farkli bir sema cikar
 
Yasal olarak her türlü Marvel haklı konumda. Uğraşırlar uğraşmazlar ayrı konu tabi. Nintendo mesela oyun tanıtım videolarını çeken ufak Youtube kanallarına bile telif atması ile meşhur. Firmaların insafına kalıyorsunuz yani telifli içeriklerini kullanırsanız. Her türlü yasal anlamda haklılar telifli eserleri olduğu için.
 
Sen bir kullan YouTube gibi global bir yerde paylas ugrasirmi ugrasmaz mi gorursun milyon dolarlik karakterleri senin 3 kurusluk yapiminda meze yapacaklarini mi saniyorsun.

Paylaşırım şimdi hayırdır ne yapacak? Marvelmış falan bende jokerim o zaman.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Koskoca Marvel bir Technopat üyesiyle mi uğraşcak Allah aşkına güldürmeyin beni.

Disney hakkında yabancıların bir geyiği var, "eğer bir gün sex sırasında video kaydı alacak olursan arka fona bir Disney müziği koy bu sayede video internete yayılırsa Disney avukatları tüm kopyaları yokeder" diye. Marvel de aynı şekilde, belki herkesle uğraşmazlar ama uğraşma potansiyelleri var.
Üstte anlattığım geyiğin İngilizcesi:

1656334289276.png
 
Marvel patentini aldigi asfalt olsun onu dahi kullanirsan telif yersin o konuda cok hassaslar ama Iron Man zirhlari icin de olmayan bir şey yapmaya calis ya da hepsini olustur ortafa farkli bir sema cikar.

Tamam bende zaten zırhın tamamını kullanmayacağım sadece nanoteknoloji ile dönüşmesini elinden lazer filan atma olaylarını kullanacağım.

Koskoca Marvel bir Technopat üyesiyle mi uğraşcak Allah aşkına güldürmeyin beni.

Adam gibi soru soruluyor adam gibi cevap ver vermeyeceksen çık git.
 
"Tamam bende zaten zırhın tamamını kullanmayacağım sadece nanoteknoloji ile dönüşmesini elinden lazer filan atma olaylarını kullanacağım."

Renkleri ve nesnesi aynı olmazsa sorun olacağını düşünmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı