Çözüldü Steam Oyunun ayarları nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Dediğim gibi sorun belli. Oyunda yanlış bir grafik ayarı yaptım. Bu yüzden her oyuna girişimde oyun çöküyor. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :D

Dediğim gibi sorun belli. Oyunda yanlış bir grafik ayarı yaptım. Bu yüzden her oyuna girişimde oyun çöküyor. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :D
Tam bilmem ama dediğiniz oyununa kütüphanede sağ tıklayın. Özellikler > Gizlilik > Oyun içi arayüz verileri > Sil
Olduysa haber verebilir misiniz?

Oyunun belgeler veya save klasörünün içinde "Config" diye dosya olur çoğunlukla. O dosyayı manuel değiştirip ayarlayabilirsin veya komple silip varsayılana sıfırlayabilirsin. Tabi her oyunun bu dosyası farklı yerde olur, internette aratabilirsin.

Son düzenleme:
Tam bilmem ama dediğiniz oyununa kütüphanede sağ tıklayın. Özellikler > gizlilik > oyun içi arayüz verileri > sil.
Olduysa haber verebilir misiniz?

Maalesef olmadı.

Oyunun belgeler veya save klasörünün içinde "Config" diye dosya olur çoğunlukla. O dosyayı manuel değiştirip ayarlayabilirsin veya komple silip varsayılana sıfırlayabilirsin. Tabii her oyunun bu dosyası farklı yerde olur, internette aratabilirsin.

İşte oyunun Config dosyası nerede bilmiyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı