Oyunyöneticisi CS2 sunucuları iyi mi?

18BME44

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Geleceğin Mekatronik Mühendisi
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi CS 2 de JB sunucusu açmayı düşünüyorum ve oyunyöneticisi çok daha uygun fiyatlı geldi performansı nasıldır kaliteli midir bilenler cevaplarsa sevinirim.

Kaliteden kastım çok lag yaşar mıyım saldırılara çok açık mıdır vs. gibi şeyler?

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi CS 2 de JB sunucusu açmayı düşünüyorum ve oyunyöneticisi çok daha uygun fiyatlı geldi performansı nasıldır kaliteli midir bilenler cevaplarsa sevinirim.

Kaliteden kastım çok lag yaşar mıyım saldırılara çok açık mıdır vs. gibi şeyler?
Kendi sitesinden kontrol ettiğimde, henüz Oyunyöneticisi eklentilerinde hazır olarak Jailbreak eklentileri bulunmuyor gibi görünüyor. Ancak, güncelleme yapılmamış olabilir. Şu anda hazır olarak Jailbrek pluginleri bulunan Prooyun var sanırsam.

Kendi sitesinden kontrol ettiğimde, henüz oyunyöneticisi eklentilerinde hazır olarak Jailbreak eklentileri bulunmuyor gibi görünüyor. Ancak, güncelleme yapılmamış olabilir. Şu anda hazır olarak jailbrek pluginleri bulunan prooyun var sanırsam.

Anladım illaki JB olmasına gerek yok fun sunucusuda olabilir.

Peki performansı nasıl çok lag olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı