M Markus Desk Yoctopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 Şimdi internette gezinirken ozanpay adlı bir e-para kuruluşu gördüm şimdi bddk ve tcmb onayı varmış? (sahte onay falan olur diye soruyorum) OzanPay Son düzenleme: 22 Aralık 2021
Şimdi internette gezinirken ozanpay adlı bir e-para kuruluşu gördüm şimdi bddk ve tcmb onayı varmış? (sahte onay falan olur diye soruyorum) OzanPay
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 22 Aralık 2021 #2 Güvenilir. Çoğu turnuvaya sponsor oluyorlar fakat Papara varken bunu kullanan olur mu, bilemem.
M Markus Desk Yoctopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Güvenilir. Çoğu turnuvaya sponsor oluyorlar fakat Papara varken bunu kullanan olur mu, bilemem. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ItsAllGoodman dedi: Güvenilir. Çoğu turnuvaya sponsor oluyorlar fakat Papara varken bunu kullanan olur mu, bilemem. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.