P20 Lite ne kadara satılır?

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Benim P20 Lite telefonum var. Ve satmayı düşünüyorum. Telefonu 4 yıl önce ağustos ayının başlarında almıştım. Cihazın sorunlarından bahsedeyim. Gövdesi biraz yamuk. Bu yüzden arka kapağın kenarı bir tırnağın rahatça girebileceği kadar açık. Ön taraftada ekranın üst tarafı gövdeden ayrılıyor. Yine bir tırnaklık açıklık var ve içerideki ışığı görebiliyorum. Ön camda 1 tane çatlak var. Ön kamera cam açıldığı için tozlandı. Arka kamerada arka kapaktan dolayı toz almış olabilir tam emin değilim. Ama onunla da çekim yaparken çok sıkıntı yaşıyorum. Gövdenin de çeşitli yerlerinde hafif çizikler var. Jak girişi düzgün çalışmıyor. Bu yüzden Bluetooth'lu kulaklıklar kullanmak zorunda kalıyorum. Telefonun içi tozlandığı için midir bilmem ama aramalarda karşıdaki kişinin sesi çok az geliyor. Bu yüzden ya kulaklık ile konuşuyorum ya da hoparlör ile. Kutusu duruyor. Telefon tamir görmedi. Şu ana kadar sadece ekran koruyucusunu değiştirdim. Bir de ön camın arasına yapıştırıcı sürdü bir telefondu. Gövdeye yapışması için. Ama bir süre sonra tekrar açıldı. O yapıştırıcının hafif kalıntıları görünüyor. Bunun bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum. Batarya orijinal ve hala iyi durumda. Parmak izi okuyucu ve yüz tanıma normal bir şekilde çalışıyor. Cihaz 64 GB. Sizce 2. ele koyarsam ne gibi bir fiyattan satmalıyım. İyi olan telefonlar 1500TL gibi fiyatlara satılıyor. Benimki gibi sıkıntılı olanlar ise 1000TL civarında satılıyor. Bu tarz konular hakkında hiçbir fikre sahip olmayıp anüsünden fiyat sallayan arkadaşlar diğer konularla ilgilenirse sevinirim.
@BERWAR

Son düzenleme:
Ben sana şoyle deyim telefonculara satma fiyatı oldürüp kar etmeye calışıyorlar.

1150 1200 falan daha fazla çıkmaz.

Fakat hocam bir tamir yaptırttırsanız 1400'e falan çıkartırsınız.

1150 1200 falan daha fazla çıkmaz.

Fakat hocam bir tamir yaptırttırsanız 1400'e falan çıkartırsınız.

Tamirle uğraşamam. Onun için kaç para isterler belli değil. @Rustin Cohle 2. el piyasasına baktığımda 1K'Ya bile benimkinden daha iyi durumda olanları gördüm. Emin misiniz 1200TL için?

Tamirle uğraşamam. Onun için kaç para isterler belli değil. @Rustin Cohle 2. el piyasasına baktığımda 1K'ya bile benimkinden daha iyi durumda olanları gördüm. Emin misiniz 1200TL için?

İyimser söylüyorum 1200'den ilana koysan cihazdan anlayan biri pazarlık ile 800-900 TL gibi fiyatlara çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…