P20 Pro İleride Yavaşlar mı?

Android belli bir zamandan sonra yavaşlamaz, 3. parti üreticilerin üstüne koydukları bloatware Android'i yavaşlatır. Tavsiyem alabiliyorsanız çıktığında Oneplus 6T'yi veya acil gerekliyse şimdi Oneplus 6'yı, alamıyorsanız işletim sistemine daha az bloatware abanılmış başka bir modeli almanızı tavsiye ediyorum. İlla en iyi kamera bende olsun diyorsanız ya HTC U12+'ı bekleyin ya da artık alın P20 Pro'yu. (Ancak eğer custom ROM vs. flashlamak gibi bir niyetiniz varsa, çok da fazla şansınız olmadığını belirteyim.)
Yanıtınız için teşekkür ediyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim bahsettiğiniz gibi donma sıkıntısı 2 3 yıl yani güncelleme aldığı süreç içindemi olmaz yoksa güncelleme almasa da donma sıkıntısı olmaz mı çünkü ben bir cihaz alacak isem en az 4 5 yıl sıkıntısız kullanmam gerek.
Donma olmaz Android'de bitti artık o devir.

Söylendiği gibi eskide kaldı onlar yıllardır Samsung kullanıyorum eskiden sorunluydu kabul fakat ilk çıktığı gün note 5 aldım en ufak donma kasılma vs. yaşamadım. Şu anda note 9 'a geçiş yaptım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı