333365
Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane
Çözüme Giden Yol
1000'e Doğru
Tam Bir Technopat'sınız!
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
- Makaleler
- 65
Arkadaşlar, görünce şaşırdım. Sizlere de belirtmek istedim. Normalde forumlarda yapılan her yardım, gönüllülüğe esastır ve forumlar da yer sağlayıcı hizmeti sağlar. Reklamlardan, sponsorluklardan kazanır. Bir site gördüm. Adamlar P2W site yapmış ve VIP üyelik satıyorlar. Bu da bir forum sitesi. VIP üyelik bayağı ayrıcalık sağlıyor. Her ne kadar fiyatı ucuz olsa da P2W forum yapmalarını doğru bulmadım. P2W, benim bildiğim F2P FPS oyunlarında oluyor
Yıllardır forumlardayım. Daha önce P2W forum gördüğümü hatırlamıyorum.
Reklamlarının olmaması için fiyat bilgisini gizledim. Her forumun kendisine göre masrafı, ödemesi gereken ücretleri olabilir ve oldukça da pahalı. Ona bir şey demiyorum ancak bağış da gönüllülüğe esas olur ve bağışçılara ufak bir tag verilir normalde. Benim bildiğim de budur. Bağış yapmak isteyen de bağışta bulunur ancak bunlar forum içi özellikleri paraya dökmüş.
Reklamlarının olmaması için fiyat bilgisini gizledim. Her forumun kendisine göre masrafı, ödemesi gereken ücretleri olabilir ve oldukça da pahalı. Ona bir şey demiyorum ancak bağış da gönüllülüğe esas olur ve bağışçılara ufak bir tag verilir normalde. Benim bildiğim de budur. Bağış yapmak isteyen de bağışta bulunur ancak bunlar forum içi özellikleri paraya dökmüş.