Attığım kasa normalde 800-850 TL flandı güzel indirime girmiş Hem full cam hemde RGB fanlı dikey ekran kartı aparatlı flan bu fiyata zor bulunur bir daha.
Attığım kasa normalde 800-850 TL flandı güzel indirime girmiş Hem full cam hemde RGB fanlı dikey ekran kartı aparatlı flan bu fiyata zor bulunur bir daha.
Doğrudur o fiyata göre güzel bir kasa ama daha gece Aorus 2070 satın aldım ve bir hayli limitten gitti P400S'i satmış olsaydım veya alıcısı olsa şu an üzerine 100-150 artık neyse ekleyip alabilirdim..
Bu videoda kasanın arkasındaki o yerleri tamamen kesmek yerine kullandığı aparat ve DP port uzatıcı ile kesmeden dikey bir şekilde monte edebilmiş. Burada kullanmış olduğu kit; CableMod Vertical PCI-e Bracket – HDMI + DisplayPort – BLACK – CableMod Global Store burada mevcut ama fiyatı üstüne gümrük vergisini de hesap edersek 400-500 liraya denk geliyor. Bu ürünü TR pazarında bulabilmemiz mümkün mü?
Elimdeki P400S'i satışa tekrardan ekledim. MSI modeller pek içime sinmedi görsel zevk anlamında Bu yüzden elimden çıkartabilirsem H500P modelini alacağım çok yüksek ihtimalle..