P400S kasaya dikey ekran kartı takılır mı?

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.852
Böyle sorunlar var veya olabilir ihtimallerini konuşuyoruz ama bazı kasalarda bu dikey takma olayı kendi içinde mevcut. Böyle sorun veya sorunlar olabilme ihtimali var veya yüksek ise neden böyle bir şey yapıyorlar ki?
Örnek olarak beğendiğim ve zamanında almayı düşündüğüm; Cooler Master MasterCase H500P RGB USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa | ITOPYA bu kasanın kendi içinde geliyor o özellik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok fazla bir performans kaybı veya yatay pozisyondaki karta göre çok daha fazla ısınma durumunu şahsen testlerde göremedim. Elbet ufak bir miktar performans kaybı (5-10 FPS) ve birkaç derece de fazla ısınmasının dışında bir zararı görünmüyor bence ki bu değerler de kabul edilebilir diye düşünüyorum.

Elimdeki P400S halen sıfır ve kutusunu ilk geldiği zaman sadece Temperli Cam olan yerine bir şey olmuş mu diye kontrol amaçlı bakıp açmıştım. Ürünü satılığa çıkartmıştım ama bunu elimden çıkartmadan başka bir kasa alamam şu an için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı