P5kplam-se BIOS Güncellemesi Sonrası CPU Fanı Sorunu

Skater06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Çok güzel bir site. Yardımlaşma konusu daha bir süper. Size bir sorum olucak sorum şu;

CPU fanım çok yavaş dönüyor. Sorun islemcidendir sandım başka işlemci taktım, sorun yine davam ediyor. Dönme hızı 830-840 Rpm falan. BIOS ayarlarını sıfırladım anakart pilini çıkartım taktım. Başka fan taktım yine devam ediyor. Şöyle düzelttim ama öyle olmasını istemiyorum. Kasa fanı giriş yeri ile CPU fanı giriş yerlerini değiştirdim. Yani CPU fanını kasa fanı giriş yerine taktım. Kasa fanı giriş yerine de CPU fanı giriş yerine taktım. Böyle olmasını istemiyorum. Lütfen yardım edin :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sorun BIOS'u güncelledikten sonra oldu. Evde iki tane bilgisayar var ikisi de aynı anakart. Birini güncelledim sorun basladı diğerini de güncelledim yine başladı :'( Eski haline getirebiliyo muyum güncellemeyi ilk haline ?

Dostum sorun biosu güncelledikten sonra oldu evde iki tane bilgisayar var ikiside aynı anakart birini güncelledim sorun basladı diğerinide güncelledim yine basladı :'( eski haline getirebiliyomuyum güncellemeyi ilk haline

Anakartının tam modelini yaz gerekli bios güncellemesini sana göstereyim , sende flash diskinle kurarsın.Recep Baltaş Bios güncellemesi videosundan faydalanırsın.Bu şekilde bilgi vermeden olmaz çünki modele göre işlemler değişir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yada anakart CD sini bulup oradaki bios sürümüne geri döneceksin.

Asus p5kplam-se anakartım. Bu anakartın CD'sinden eski haline getirmeye çalstım olmadı. Son güncel diyor, getirmiyor eski haline ama güncelleyince 860 Rpm oldu dönmesi. Çok ısınıyor sistem, nasıl getiririm eski haline :'(

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı