T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, GPU'da bir sorun olduğunu düşünüp sürücüleri sildim ve cihazı kaldırdım. Şimdiki sürücü tarihi ise 2006. Nereden indirebilirim?
Arkadaşlar, GPU'da bir sorun olduğunu düşünüp sürücüleri sildim ve cihazı kaldırdım. Şimdiki sürücü tarihi ise 2006. Nereden indirebilirim?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #2 Hocam teknik olarak işlemcilerin sürücüleri olmadığı için onun da sürücüsü yok. Yani sorun yok.
T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #3 körbiginar dedi: Hocam teknik olarak işlemcilerin sürücüleri olmadığı için onun da sürücüsü yok. Yani sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sorun yok mu? Sürücü tarihi 2006 ama ve çözünürlük bir öncekinden biraz düşük
körbiginar dedi: Hocam teknik olarak işlemcilerin sürücüleri olmadığı için onun da sürücüsü yok. Yani sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sorun yok mu? Sürücü tarihi 2006 ama ve çözünürlük bir öncekinden biraz düşük
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #4 txch00 dedi: Sorun yok mu? Sürücü tarihi 2006 ama ve çözünürlük bir öncekinden biraz düşük. Genişletmek için tıkla... Yani hocam zaten CPU'larda sürücü olmadığından dahili GPU sunda da yok. Sıkıntı gözükmüyor ama çözünürlük hakkında bir fikrim yok.
txch00 dedi: Sorun yok mu? Sürücü tarihi 2006 ama ve çözünürlük bir öncekinden biraz düşük. Genişletmek için tıkla... Yani hocam zaten CPU'larda sürücü olmadığından dahili GPU sunda da yok. Sıkıntı gözükmüyor ama çözünürlük hakkında bir fikrim yok.
T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #5 Ayrıca ben CPU'dan bahsetniyorum ekran kartından bahsediyorum. körbiginar dedi: Yani hocam zaten CPU'larda sürücü olmadığından dahili GPU sunda da yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Ayrıca ben CPU'dan bahsetniyorum ekran kartından bahsediyorum. körbiginar dedi: Yani hocam zaten CPU'larda sürücü olmadığından dahili GPU sunda da yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #6 Arkadaş güzel sallamış. Tabiki sürücüsü var. Bekleyin
T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #7 feneresevdalı dedi: Arkadaş güzel sallamış. Tabii ki sürücüsü var. Bekleyin Genişletmek için tıkla... Ne sallaması ya!
feneresevdalı dedi: Arkadaş güzel sallamış. Tabii ki sürücüsü var. Bekleyin Genişletmek için tıkla... Ne sallaması ya!
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #8 feneresevdalı dedi: Arkadaş güzel sallamış. Tabii ki sürücüsü var. Bekleyin. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım ben hocam işlemcinin sürücüsünü soruyor arkadaş diye kusura bakmayın.
feneresevdalı dedi: Arkadaş güzel sallamış. Tabii ki sürücüsü var. Bekleyin. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım ben hocam işlemcinin sürücüsünü soruyor arkadaş diye kusura bakmayın.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #9 Hocam arkadaşın yanıldığı nokta işlemcilerin dahili GPU sürücülerinin varlığı. Ama sanırım P6100 (ıntel'in sitesinde sürücüsü paylaşılmamış en azından) dahili bir GPU içermiyor. Ekran kartınızın donanım kimliğini paylaşın yardımcı olayım.
Hocam arkadaşın yanıldığı nokta işlemcilerin dahili GPU sürücülerinin varlığı. Ama sanırım P6100 (ıntel'in sitesinde sürücüsü paylaşılmamış en azından) dahili bir GPU içermiyor. Ekran kartınızın donanım kimliğini paylaşın yardımcı olayım.
T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #10 feneresevdalı dedi: Hocam arkadaşın yanıldığı nokta işlemcilerin dahili GPU sürücülerinin varlığı. Ama sanırım P6100 (Intel'in sitesinde sürücüsü paylaşılmamış en azından) dahili bir GPU içermiyor. Ekran kartınızın donanım kimliğini paylaşın yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Şu anda paylaşamam nedenini sormayın yarın da halledebilirim teşekkürler
feneresevdalı dedi: Hocam arkadaşın yanıldığı nokta işlemcilerin dahili GPU sürücülerinin varlığı. Ama sanırım P6100 (Intel'in sitesinde sürücüsü paylaşılmamış en azından) dahili bir GPU içermiyor. Ekran kartınızın donanım kimliğini paylaşın yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Şu anda paylaşamam nedenini sormayın yarın da halledebilirim teşekkürler