P8H61 sisteme yeni RAM takınca donuyor

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 8 GB'lık bir RAM aldım fakat RAM'i bilgisayara takınca donuyor. Bios güncellemeden önce yirmi dakikada donuyordu, BIOS güncelledikten sonra 2-3 saatte atmaya başladı ama her seferinde atıyor. Memtest86 ile 2 saate yakın taradım herhangi bir sorun bulamadı. Yeni aldığım RAM'i tek başına taktım yine reset attı. Ne olur yardımcı olun çok teşekkür ediyorum.

Sistem Bilgilerim: Anakart: P8h61-m le
Eski RAM'im: Kingston KVR 1333 MHz DDR3
Yeni RAM: HI Level 8GB 1333 MHz DDR3 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 8 GB'lık bir RAM aldım fakat RAM'i bilgisayara takınca donuyor. Bios güncellemeden önce yirmi dakikada donuyordu, BIOS güncelledikten sonra 2-3 saatte atmaya başladı ama her seferinde atıyor. Memtest86 ile 2 saate yakın taradım herhangi bir sorun bulamadı. Yeni aldığım RAM'i tek başına taktım yine reset attı. Ne olur yardımcı olun çok teşekkür ediyorum.

Sistem Bilgilerim: Anakart: P8h61-m le
Eski RAM'im: Kingston KVR 1333 MHz DDR3
Yeni RAM: HI Level 8GB 1333 MHz DDR3 RAM
Biostan CL ayarlariyla oynadiniz mi?
Anakartin sitesindeki Ram uyumluluk listesinde aldiginiz ram bulunuyor mu?
Aldiginiz ram 0 mı 2.el mi?

Biostan CL ayarlariyla oynadiniz mi?
Anakartin sitesindeki Ram uyumluluk listesinde aldiginiz ram bulunuyor mu?
Aldiginiz ram 0 mı 2.el mi?
CL ayarlarıyla oynamadım.
O listeyi kontrol ettim lakin bulamadım sadece ddr ve frekans ayarları ile uyumlu mu ona baktım.
Evet ikinci el garantisi mevcut

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı