Packard Bell EasyNote TM98 FPS Düşüşleri

Ortaya biraz sıkıp dağıttım işlemci üzerine. (Aynı şey gpu içinde geçerli.) Ondan sonra da fanı monte ettim.
Not: Hocam eklemede bulunayım, fps düşüşleri oyundan da kaynaklanabiliyor. Başka bir benzer sistemle oynamayı deneyin. Durum aynıysa daha da üstüne düşmeyin bu konunun.

Yok benden kaynaklandığı bariz.Boşta 55in altına düşmüyor sıcaklık.Diğer oyunlarda da benzeri durum var.Başlıyorum şimdi bitince yazarım tekrar.

Açtım bilgisayarı baktım gayetde iyi sürmüşüm macunu.Ama daha önce fanın içini açmamıştım.Baya bi üfledim,çektim tertemiz görünüyodu lakin biraz zorlayıp açınca peteklerin nerdeyse kapanmış oldugunu gördüm.Tekrar yeniledim macunu da.Boşda 50-60 da doşalan pc şimdi 40-45 i geçmiyor.Yükde 89u görüyordu şimdi 45dklık oyunun ardından 75c yi aşmadı.Bilgisayarın sesi filanda kesildi hepten meğer ne gürültülü çalışıyormuş.O da bende rahatladık vallahi.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Temizlediğimi sanıyordum baya bir fırça sokmuştum. :D Ama illa açmak gerekiyormuş. Bugün vida bile artırdım düşünün artık. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Temizlediğimi sanıyordum baya bir fırça sokmuştum. :D Ama illa açmak gerekiyormuş. Bugün vida bile artırdım düşünün artık. :D
Laptopu her açışımda aldığım güne lanet ediyorum. Ya masaüstü almalı ya da oyuncu laptopu. Normali açmaya hiç uygun değil. Teknoloji meraklısı bizlere yaramıyor.
Not: Laptop ızgarasını açarak temizlemek ayrı bir çile.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı