Packardbell SJV50MV DDR2 800 MHz RAM Desteği

sacr1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Emektar laptopuma RAM takviyesi yapmak istiyorum. Anakart SJV50MV (Packardbell) mevcut 4GB (2x2) DDR2 RAM var ve 400MHz (CPUZ 'de 332.5 Mhz görünüyor). Burada benim kafamı kurcalayan DDR2 800 MHz'lik RAM aldığımda çalışır mı ve anakart 4 GB üzeri destekler mi? Yardımınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4GB DDR2'yi sıfır bulabileceğini sanmıyorum, bulsan da ikisi birden anlamsız derecede pahalı olur.
Verdiğin bilgiden mevcut RAMlerin 667Mhz olduğu anlaşılıyor. GM45 çipsetli anakart ise 800 Mhz RAMleri de çalıştırabilir, bahsettiğin miktar biraz şansa bağlı, çipset 8GB destekliyor ama yerinde olsam denemezdim bile. İşlemcin düşük ise şayet; 50TL ve altı işlemci alarak hızlandırmayı değerlendirmen daha doğru olur.

(Intel® 82GM45 Graphics and Memory Controller Hub) Specifications

tavsiyen için teşekkür ederim Siyah Martı . SSD aldım DDR2 olduğu için fazla fark olmasada yükleme sürelerimde iyileşme oldu. PC ve programların açılışında. Ama ooo çok iyi diyebileceğim bir fark yaratmadı. İşlemci öneriniz ne olurdu ? T900 bir işlemci buldum, problem yaratırmı değiştirsem ?

burada desteklediği yazıyor.

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/GM45_Express.html

baktığım bellek ise şu. 4 GB DDR2 664 veya 800 MhZ'lik. Denemekte fayda görüyorum.
işlemci ise şu - Intel Core 2 Duo T9900 6M 3.06

Çipset GM45 mi?
Mevcut işlemci nedir?

Baktığın bellek $63, işlemci $45. Sakın diyeyim.

Makinayı satsan bu iki parçanın parasını koysan zaten 2. ya da 3. nesil i5 serisi işlemcili makina alırsın ikincielde.

Mart ayında 750 liraya HP Elitebook 8470p aldım, uzatılmış garantisi yeni bitti, düşün yani.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı