X Xaimber Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 130 29 Temmuz 2022 #1 Pagopa ödeme ekranı gelmiyor başka bilgisayardan, kredi kartından vs denediğimde de olmadı, arkadaşlarımda oluyor ben de olmuyor. Nedenini bilen var mıdır?
Pagopa ödeme ekranı gelmiyor başka bilgisayardan, kredi kartından vs denediğimde de olmadı, arkadaşlarımda oluyor ben de olmuyor. Nedenini bilen var mıdır?
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #2 Kredi kartının yurt dışı alışveriş özelliği açık mı kontrol edin.
X Xaimber Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 130 29 Temmuz 2022 #3 grkn14 dedi: Kredi kartının yurt dışı alışveriş özelliği açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Açık.
grkn14 dedi: Kredi kartının yurt dışı alışveriş özelliği açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Açık.
xselars35 Kilopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #4 Aynı problemle karşılaşıyorum, sorunu çözdüyseniz nasıl çözebildiniz acaba?
X Xaimber Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 130 13 Aralık 2022 #5 xselars35 dedi: Aynı problemle karşılaşıyorum, sorunu çözdüyseniz nasıl çözebildiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam hatırlamıyorum da sanırsam başka bi kredi kartı deneyince olmuştu.
xselars35 dedi: Aynı problemle karşılaşıyorum, sorunu çözdüyseniz nasıl çözebildiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam hatırlamıyorum da sanırsam başka bi kredi kartı deneyince olmuştu.
Every Frame Painting Yoctopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #6 Merhaba, ben sorunu kart ödemesi alan aracı bankayı Wordline yerine UniCredit yaparak çözdüm. Umarım insanlara yardımcı olabilir.
Merhaba, ben sorunu kart ödemesi alan aracı bankayı Wordline yerine UniCredit yaparak çözdüm. Umarım insanlara yardımcı olabilir.