Çözüldü Paket hızı yükseltmek için ayrıca bir ücret alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ruddys

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kullanmakta olduğum 50Mbps internet hızımı paket değiştirmeden 100Mbps'e yükseltmek istiyorum. Bunun için ödemem gereken herhangi bir cayma bedeli veya ek tutar olur mu? Müşteri hizmetlerini aradım fakat ulaşamadım.
Bağlantı durumu bağlı.
Modülasyon tipi VDSL2.
Gerçek Hız(Yukarı/Aşağı) 15358/58879 Kbps.
Ulaşılabilir Hız(Yukarı/Aşağı) 34007/92243 Kbps.
VDSL2'nin 250Mbps'e kadar hız alabileceği yazıyordu internette. İleride 250Mbps geçmek istesem bu hızı alabilir miyim?

Çözüm
Öncelikle sağlayıcının size verebileceği maksimum hızı öğrenmeniz lazım, paketler genellikle yükseltildiğinde ekstra bir cayma bedeli çıkmıyor sadece fiyat farkı ekleniyor ancak her paketten her pakete yükseltme yapamıyorsunuz yani dediğim gibi yine iş sağlayıcıda bitiyor.
Öncelikle sağlayıcının size verebileceği maksimum hızı öğrenmeniz lazım, paketler genellikle yükseltildiğinde ekstra bir cayma bedeli çıkmıyor sadece fiyat farkı ekleniyor ancak her paketten her pakete yükseltme yapamıyorsunuz yani dediğim gibi yine iş sağlayıcıda bitiyor.

Çözüm

Kullandığım paketin hız yükseltme seçeneği var Online işlemler uygulamasından bakmıştım. Fakat herhangi bir ekstra ücretin olup olmadığını bilmediğim için işlemi onaylamadım. Alabileceğim max hızı da öğrenmek için müşteri hizmetlerini tekrar ararım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı