Paketin sağladığı hızdan daha düşük hız almak

Hayır GPON da hiçbir problem yaşanmaz ama cihazının gigabit destekli olması lazım 200 Mbps için.

Alttaki SNR kısmınıda atman lazım böyle yorum yapamayız.
Anakartım TUF B560M-E. Özel 2.5 gigabit internet yazıyor açıklama kısmında. Sadece anakartın desteklemesi yeterli mi?

Anakartım TUF B560M-E. Özel 2.5 gigabit internet yazıyor açıklama kısmında. Sadece anakartın desteklemesi yeterli mi?

CAT 6 ve daha iyisi kablo kullanırsan evet zaten Telekom ona göre modem takacak ama sen yine de onların taktığı router yerine daha iyisini al çünkü onların taktığı modemin Wi-Fi'si kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak alacağın modeminde gigabit destekli olması lazım.

CAT 6 ve daha iyisi kablo kullanırsan evet zaten Telekom ona göre modem takacak ama sen yine de onların taktığı router yerine daha iyisini al çünkü onların taktığı modemin Wi-Fi'si kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak alacağın modeminde gigabit destekli olması lazım.

Önerebileceğiniz uygun güzel bi router var mı? Çünkü yeni evleniyorum şu an ona o kadar bütçe ayıramam belki ilerde daha iyisini alırım.

Çok teşekkür ederim son olarak hangi internet firmasını önerirsiniz Türk Telekom kullanıyor komşular da çok emin olamıyorum memnun olmayan aşırı fazla insan var.

TurkNet öneririm hocam sakın Netspeed Millenicom Superonline üçlüsüne bulaşmayın hepsinde routing problemi ve sınırlama var.

Hocam ben yeni bir eve taşınıyorum daha internet bağlatmadım ama fiber var, oradaki maksimum hızı nasıl öğrenebilirim?

Mesajınızı yeni gördüm başka bir arkadaş söylemiş zaten fiberde daha net durumlar ama DSL tarafında çok değişken oluyor ve bu şekilde adrese dayalı sorgulamalar yanıltıcı olabiliyor. Sizin için sorun yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı