"Paketiniz havalimanına ulaştı. Transit bekleniyor." kargo durumu nasıldır?

21stFirestreet

Centipat
Daha fazla  
Yukarıda da görüldüğü üzere 11 Ocakta aliexpressten sipariş verdiğim kargom 2 gündür havalimanından kalkmayı bekliyor bir sorun yoktur değil mi? Aynı zamanda da 11 Ocak civarı hiç sipariş veren olduysa onun kargosunun durumu nasıl acaba? Yardım için şimdiden teşekkürler.

Kargo özeti.

2025-01-15 00:27:21 arrived at departure transport hub arrived at departure transport hub.
2025-01-14 21:03:11 [Fenggang Town] departed from sorting Center outbound in sorting Center.
2025-01-13 19:34:48 [Fenggang Town] processing at sorting Center ınbound in sorting Center.
2025-01-12 21:35:45 received by logistics Company accepted by carrier.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo için rezervasyon yapılan uçağı bekliyordur. 2 günlük gecikme hiç üzerinde durmanız gereken bir şey değil. Zaten çıkış noktasında sıkıntı olmaz, olursa girişte (gümrük) olur.

İlk sipariş mi? :)

Kargo için rezervasyon yapılan uçağı bekliyordur. 2 günlük gecikme hiç üzerinde durmanız gereken bir şey değil. Zaten çıkış noktasında sıkıntı olmaz, olursa girişte (gümrük) olur.

İlk sipariş mi? :)

Aynen dostum ilk sipariş zaten o yüzden biraz endişeleniyorum galiba sizce ne zamana elime geçer kargo tahmini teslimat 20 26 Ocak diyor uygulamada.

Yeni konular

Geri
Yukarı