- Makaleler
- 3
Biraz kararsız kaldım soğutma vs. açıdan hangisi üzmez?
Render benim için önemli AMD ekran kartı düşünmüyorum.İkisi de üzmez. Hazır indirimdeyken Gaming Pro olan model alınır.
Yayın ve render işleriniz de yoksa RX 6800'e yönelin derim.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Hazır bu fiyattayken Gaming Pro yapıştır gitsin o halde.Render benim için önemli AMD ekran kartı düşünmüyorum.
Hocam çok teşekkür ederim detaylı açıklama için bu sene inşallah mühendislik öğrencisiyim gerek Adobe programları olsun gerek farklı programlardan dolayı render performansı benim için ön planda saf oyun olarak bakmıyorum. RX 6800 render performansı hakkında bilgim yok.Şöyle bir tierlist var o yüzden x4 olanı tavsiye ederim, fakat meslek gerekli sebepler yüzünden nvidia almak zorunda değilseniz. 1000tl daha uygun bir fiyata bariz daha guçlü ( %10) ve 2x vram'e sahip 6800 almanız daha mantıklı olacaktır.
8gb vram 2k için bile geleceğe hatta günümüze yönelik değil, spidermani ve forzayı 4k oynarken 12gb vram kullanımı görüyorum o yüzden 2k oynarken de 8gb vrami aşabilirler.![]()
XFX RX 6800 Speedster Swft 319 Core RX-68XLAQFD9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 6800 Speedster Swft 319 Core RX-68XLAQFD9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XFX RX 6800 Speedster Swft 319 Core RX-68XLAQFD9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 15.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Not: render için lazımmış, x4 olan iyidir o zaman.
@QuistinHocam çok teşekkür ederim detaylı açıklama için bu sene inşallah mühendislik öğrencisiyim gerek Adobe programları olsun gerek farklı programlardan dolayı render performansı benim için ön planda saf oyun olarak bakmıyorum. RX 6800 render performansı hakkında bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.