sidewind3r
Kilopat
Merhaba, ben bu aralar 4060 Ti almaya çalışıyorum ve internette bulduğum en hesaplı opsiyon da Palit'in Palit güvenilir mi?
Palit'ten çok satıcının güvenilirliğini sorgulamalısınız. Palit güvenilir ancak ülkemizde diğer markalara göre daha az popüler.Merhaba, ben bu aralar 4060 Ti almaya çalışıyorum ve internette bulduğum en hesaplı opsiyon da Palit'in Palit güvenilir mi?
Palit'ten çok satıcının güvenilirliğini sorgulamalısınız. Palit güvenilir ancak ülkemizde diğer markalara göre daha az popüler.
Palit güvenilirdir bazı tasarımları benim favorimdir bile. Soğutması da kötü değildir.Merhaba, ben bu aralar 4060 Ti almaya çalışıyorum ve internette bulduğum en hesaplı opsiyon da Palit'in Palit güvenilir mi?
Satıcı da güvenilir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Palit RTX4060Ti Dual 8GB 128Bit GDDR6 (NE6406T019P1-1060D) Ekran Kartı | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği bulabildiğim en makul fiyat bu ve araştırdığım kadarıyla güvenilir görünüyor.
Mis gibi kart. Hayırlı olsun.Palit RTX4060Ti Dual 8GB 128Bit GDDR6 (NE6406T019P1-1060D) Ekran Kartı | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği bulabildiğim en makul fiyat bu ve araştırdığım kadarıyla güvenilir görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.