İnceleme Palit GameRock RTX 3090

Reis konuyla alakasız ama RDR2 de türkçe yamayı nerden buldun öğrenebilir miyim çok hoş duruyor.
Bu konudan aldım:

Passmark puanı düşük çıkmış ,o puanı rtx 3060 ti filan alıyor,
Tekrar test edince bu puanı aldım.

Son düzenleme:
Konu üzerinden bayağı zaman geçmiş. Bende de aynı kart var. İyi olmadığını söyleyebilirim. Soğutma tasarımı berbat. Orta kısma ek yapmaları saçma olmuş. Normal macun ile 80 dereceyi görüyor kartı çok zorladığımda. Metalik macunda 70 dereceyi geçmiyor hatta VRAM'ler de bayağı az ısınıyor ancak kartın soğutma tasarımı çok kötü olduğundan hotspot 110 civarı görüyor. Ve acayip fan sesi yapıyor. Bu durum sadece metalik macunda yapıyor. Palit'e mail attım ancak olumlu bir geri dönüş alamadım.

Coil whine sesi var kartta, fazla ya da az diyemeyeceğim çünkü daha önce başka kart kullanmadım. Sıcaklık konusunda oyunlarda 70'lerde takılıyor, dikey aparatı takınca cama yakın olduğu için 80'lere tırmanıyor. Benim başka şikayetim yok.

4K veya scale modda denediniz mi? Bende coil whine sesi yok. Bir ara boştayken ona benzer ses duymuştum sonra düzeldi BIOS güncellemesi falan yaptıktan sonra. Kartın soğutucu blok kısmı sıkıntılı metalik sıkılamıyor.

Çünkü hotspot aşırı yükseliyor. Ve fan sesi çok gürültü çıkartıyor. Normal macunda sıkıntı yok MX-6 sıkılı.

Benimkinde macun fabrikasyon çıkışlı. Daha alalı 6 ay oldu olmadı zaten. Coil whine sesini ağır oyunlarda çok rahat duyuyorum, sürücüleri güncel. 4K'da kullanmadım hiç kartı, daha çok 2K. Fan sesi konusunda, benim kasada ML serisi fanlar var. Onlar o kadar çok ses çıkarıyor ki ekran kartınınkini rahatsız etmiyor.

Benim monitör 2K ama scale yaparak oynuyorum oyunları. Ben padleri de değiştirdim. VRAM'ler maksimum 95 dereceyi görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…