Palit RTX 4070 Super Dual 12 GB vs Palit Jetstream RTX 4060 Ti 16 GB

Selamlar,

Ekran kartı alacaksınız ama FPS bekletiniz nedir görüntü olarak 1080p 2K 4K mı? Kaç Hertz kullanıyorsunuz bir sürü etken var hocam bu şekilde öneri yapmak aşırı saçma olur.
  • HEDEF FPS çözünürlük belirtin.
  • AAA oyunu mu? FPS? MOBA? Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz?
Önemli olan burada ne istenildiği.
240hz kullanıyorum , 1080p kullanacağım. Genelde FPS oyunları oynuyorum ama ek olarak hikaye oyunları oynamak istiyorum onun için ekran kartı almak istiyorum hedef FPS ne alabilirim bilgim yok ileriye dönük olması için RTX 4070S almak istiyorum ilerde sistemime yükseltme yapacağım çünkü.

240hz kullanıyorum , 1080p kullanacağım. Genelde FPS oyunları oynuyorum ama ek olarak hikaye oyunları oynamak istiyorum onun için ekran kartı almak istiyorum hedef FPS ne alabilirim bilgim yok ileriye dönük olması için RTX 4070S almak istiyorum ilerde sistemime yükseltme yapacağım çünkü.
dostum amdcilerin tuzağına düşme. 4070S ini al, aslanlar gibi kullanırsın. ilerleyen zamanda da psuyu yükseltirsen babalar gibi pc olur. ilerleyen zamanlarda da pc yükseltirsen ekran kartın olur hazırda.

Hocam,

240 Hz monitör için 4070S ile Ultra ayarlarda aşırı FPS dalgalanması olur hocam bunu baştan söylemek isterim ve oyunları inceledim 5600x 4070S ile oyunlarda ortalama FPS genelde 110 100 165 oyuna göre değişken, FPS değerlerini görmek için bu video ya bakın hocam.

Ben olsam 1080p çözünürlük yerine 2k veya 4k monitör almaya bakardım 5600X fazlasıyla yeterli.

Hocam,

240 Hz monitör için 4070S ile Ultra ayarlarda aşırı FPS dalgalanması olur hocam bunu baştan söylemek isterim ve oyunları inceledim 5600x 4070S ile oyunlarda ortalama FPS genelde 110 100 165 oyuna göre değişken, FPS değerlerini görmek için bu video ya bakın hocam.

Ben olsam 1080p çözünürlük yerine 2k veya 4k monitör almaya bakardım 5600X fazlasıyla yeterli.
Asus VG259QM monitör kullanıyorum ve memnunum değiştirme gibi bir düşüncem yok sence almalı mıyım 4070S bu sorumu cevaplarsan sevinirim.

Asus VG259QM monitör kullanıyorum ve memnunum değiştirme gibi bir düşüncem yok sence almalı mıyım 4070S bu sorumu cevaplarsan sevinirim.

Alabilirsiniz hocam sorun yok 5600x ile 1080p çözünürlükte %5 %10 %20 arası bazı oyunlarda darboğaz yaşadığını gördüm, nasıl istiyorsanız öyle yapın kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı