Palit RTX 5070 Ti'ın hangi model ekran kartı alınır?

RyzenFF

Femtopat
Daha fazla  
RTX 5070 Ti bir ekran kartı alacağım ve forumdaki arkadaşların yardımıyla Palit markasına karar verdim. Tek sorum şudur:

Palit GameRock
Palit Infinix
Palit GamePro

Bu üç modelden hangisi en iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 serisi için;
GameRock > gamepro > Infinity.

Palit'te Infinix yok. 5070 Ti'da Infinity modeli yok.

Hocam benim için önemli olan şey soğutma performanı beni üzmez değil mi ayrıca GameRock versiyonunu stoklarda bulamadım hiç Türkiye'de satılmıyor mu yoksa yenilenirmi.

Hocam benim için önemli olan şey soğutma performanı beni üzmez değil mi ayrıca GameRock versiyonunu stoklarda bulamadım hiç Türkiye'de satılmıyor mu yoksa yenilenirmi.
Tpu'ya göre iyi sonucu var. Stok konusunu bilemem. Benzer fiyat aralığındaki diğer modellere bakarak karşılaştırabilirsin.

TPU'ya göre iyi sonucu var. Stok konusunu bilemem. Benzer fiyat aralığındaki diğer modellere bakarak karşılaştırabilirsin.

Hocam GameGaraj'ın kendi sitesinde varmış stok ayrıca uzun süren araştırmalarım sonucu hem fiyat olarak uygun hem de performans olarak ASUS TUF ve MSI game Trio gibi modellerle denk bir performans veriyor tek sorun soğutma ile ilgili bilgi bulamadım onu da yabancı kanallardan bir şekilde öğrenmeye çalıcağım iyi akşamlar dilerim teşekkür ediyorum size.

Hocam GameGaraj'ın kendi sitesinde varmış stok ayrıca uzun süren araştırmalarım sonucu hem fiyat olarak uygun hem de performans olarak ASUS TUF ve MSI game Trio gibi modellerle denk bir performans veriyor tek sorun soğutma ile ilgili bilgi bulamadım onu da yabancı kanallardan bir şekilde öğrenmeye çalıcağım iyi akşamlar dilerim teşekkür ediyorum size.
Soğutma performansı karşılaştıran testi attım zaten 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı