Palm grip fare önerisi

Bütçe
1500-2000

hako0

Hectopat
Daha fazla  
1500-2000 bandında mouse önerir misiniz Valorant immortal3'üm günümün 3/1'i FPS oyunu oynayarak geçiyor, palm/claw grip karışımı bir şekilde tutuyorum elim büyük olduğundan ama güncel kullandığım mouse Rival3 gayet küçük bir mouse olmasına rağmen pek sorun yaşamadım, benim için öncelik şeklinden çok sensör ve tıklama kalitesi tercihen kablosuz daha iyi olur fakat kabloluya da hayır demem.

Lamzu, sora, Pulsar mini, bütçenizi aç daha arttırıp viper v2 proya bakabilirsiniz.

Pulsar X2'nin QC'i pek iyi değil. Alabilirseniz Lamzu Atlantis almanızı öneririm. Rival 3 ile yakın boyutlarda hatta çok az daha büyük. Bu yüzden elinize daha rahat oturur diye düşünüyorum. Pulsar X2 de Rival 3 ile neredeyse aynı boyutta. QC olayını bir kenara koyarsak Lamzu Atlantis'e en iyi alternatif bu bütçede. Gayet iyi bir mouse. Ninjutso Sora bütçeyi 300TL aşıyor, farkı vermeye gerek yok.

aslında rival3 elime küçük geliyor fakat rahatsız olmuyordum o yüzden mousenin boyu pek önemli değil benim için o yüzden boyutundan bağımsız bu bütçeye alabileceğim en iyi mouseler bunlarmıdır. (el ölçülerimi bilmiyorum fakat boyum 189 ordan yola çıkarak elim büyük)

Alacağınız en iyi mouse bunlardır. Lamzu iyi olur.

200 tl daha bütçemi aşıp sora da alabilirim aralarında pek bir fark varmı?
Yok. Neredeyse bir fark yok hatta. Lamzu Atlantis ile aralarında 10 gram fark var. Bütçeyi hafif aşabiliyorsanız Atlantis'i alın daha iyi. 10 gram daha hafif diye Sora almaya gerek yok. Tasarım olarak da Atlantis çok daha güzel bir mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…