Palm tutuş 1400TL mouse önerisi

Bütçe
1400

emrel1

Decapat
Daha fazla  
1400TL'ye kadar bütçem var şu an furylevel Z1 almayı düşünüyorum, FPS oyunları oynayacağım, uzunluğu çok önemli değil çok büyük olmasın yeter ve Trendyol veya Hepsiburada gibi sitelerden önerileriniz olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1400TL'ye kadar bütçem var şu an furylevel Z1 almayı düşünüyorum, FPS oyunları oynayacağım, uzunluğu çok önemli değil çok büyük olmasın yeter ve Trendyol veya Hepsiburada gibi sitelerden önerileriniz olursa sevinirim.
Sarı site üzerinden kapalı kutu Ajazz AJ159 pro alabilirsen baya iyi olur (getirte de bilitsin). Furylevel Z1'in içeriğine dongle dahil değil, kabloyla kullanman gerekiyor.

Sarı site üzerinden kapalı kutu Ajazz AJ159 pro alabilirsen bayağı iyi olur (getirte de bilitsin). Furylevel Z1'in içeriğine dongle dahil değil, kabloyla kullanman gerekiyor.

Wireless uzatma aparatı kutu içeriğinde bulunuyor Fury'in bu dongle olmuyor mu bu konuda pek bir bilgim yok aslında bunu benim için bir önemi çok da yok furylevel Z1 okeyse alayım

Wireless uzatma aparatı kutu içeriğinde bulunuyor Fury'in bu dongle olmuyor mu bu konuda pek bir bilgim yok aslında bunu benim için bir önemi çok da yok furylevel Z1 okeyse alayım
Almak istiyorsanız alın hocam, sensörleri Ajazz ile aynı zaten.
DPI, İPS, tıklama ömrü, şarj standı olması vb. konularda Ajazz öne geçiyor, fiyatları da birbirine yakın. Ben olsam tercihimi Ajazzdan yana kullanırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı