Atlaspal
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Bu 3 mouse arasında kaldım. Benim için küçük olması önemli. Logitech G300s benim için efsaneydi ancak artık satışı yok. G300s 113 mm diye hatırlıyorum. Resimdekiler 118 civarı. Scyrox mantıklı gibi siz ne dersiniz?
Merhaba. Bu 3 mouse arasında kaldım. Benim için küçük olması önemli. Logitech G300s benim için efsaneydi ancak artık satışı yok. G300s 113 mm diye hatırlıyorum. Resimdekiler 118 civarı. Scyrox mantıklı gibi siz ne dersiniz?
3 civarı düşünüyorum.Palm için V8 alırsanız elleriniz felç kalabilir. Bütçeniz ne kadar ?
3 civarı düşünüyorum.
O kadar vermek istemiyorum açıkçası.Razer cobra var ve 1.5 senede sensörü bozuldu kopma sorunları yaşıyorum.Razer Viper Mini.
Öneri için teşekkür ederim.RAWM SH01 Pro bu model aklıma yattı açıkçası.Boyutu da güzel.Sensörüde Scyrox la eşit.RAWM ES21 Pro ya da daha küçük olmasını isterseniz SH01 Pro bütçenin en iyi ürünleri şu anda.
Öneri için teşekkür ederim.RAWM SH01 Pro bu model aklıma yattı açıkçası.Boyutu da güzel.Sensörüde Scyrox la eşit.
Tamamdır hocam teşekkürler bilgiler için.Sh01 de karar kıldım.Elimde ki Razer fareyi seviyorum aslında ama çok erken bozuldu.Scyrox V6 var bende, SH01’in de bir üst modelini aktif olarak kullanıyorum. Scyrox şu anda sıfır fiyatını hak etmiyor. 2.7 civarına inse alınır diğer türlü SH01 Pro çok daha mantıklı.
Tamamdır hocam teşekkürler bilgiler için.Sh01 de karar kıldım.Elimde ki Razer fareyi seviyorum aslında ama çok erken bozuldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.