Palworld Türkçe Yama

Türkçe yama V9 olarak güncellenmiştir. V9 güncellemesi ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenip, yeni eklenen yerler çevirilerek, çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Gamepass ile uyumlu değildir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
Merhaba Gamepass için gelicek mi?

Merhaba ilerleyen süreçte Xbox için düzenleme yapacak mısınız?
Her güncellemede bakıyorum ama dosyalarda bir değişiklik olmuyor iyi yönde, her seferinde zorlaştırıyorlar işi ve gamepass için 4 farklı dosya değişikliğinde uyarladım ama son gelenlerden sonra çok fazla uğraştırıyor. Şuanda bütün odağımı ona ayıramıyorum maalesef. Yeni gelen oyunlar var çünkü ve palworld gamepass haricinde her yerde çalışıyor. Bide uğraşıp her yaptığımda diğer güncelleme de gamepass tarafı yine kullanılmaz hale geliyor. O yüzden biraz zor gibi gelmesi.

Kardeş senden rica etsem Xbox için yapar mısın acaba çünkü bayağıdır bekliyoruz ve kimse yapmıyor? Son güncelleme de 2026'da gelecekmis.

Her güncellemede bakıyorum ama dosyalarda bir değişiklik olmuyor iyi yönde, her seferinde zorlaştırıyorlar işi ve gamepass için 4 farklı dosya değişikliğinde uyarladım ama son gelenlerden sonra çok fazla uğraştırıyor. Şuanda bütün odağımı ona ayıramıyorum maalesef. Yeni gelen oyunlar var çünkü ve palworld gamepass haricinde her yerde çalışıyor. Bide uğraşıp her yaptığımda diğer güncelleme de gamepass tarafı yine kullanılmaz hale geliyor. O yüzden biraz zor gibi gelmesi.
hocam güncelleme geldi oyuna. Yamaya güncelleme gelecek mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı