Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar merhaba panda dondurmasında kuru kafaya benzer bir dondurma vardı. Adını hatırlayan veya internette görselini bulabilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Arkadaşlar merhaba panda dondurmasında kuru kafaya benzer bir dondurma vardı. Adını hatırlayan veya internette görselini bulabilen var mı?
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Nisan 2024 #3 Han37 dedi: Bu mu? Eki Görüntüle 2180380 Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya arkadaşla iddia ya girdik sabahtan beri bulamıyoruz. Bu attığınız pandaydı. Zamanında bakkalımız varken satıyorduk kuru kafaydı gözleri ağızı mor renkliydi.
Han37 dedi: Bu mu? Eki Görüntüle 2180380 Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya arkadaşla iddia ya girdik sabahtan beri bulamıyoruz. Bu attığınız pandaydı. Zamanında bakkalımız varken satıyorduk kuru kafaydı gözleri ağızı mor renkliydi.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 28 Nisan 2024 #4 Gece gece gördüm, çok araştırdım ama ben de bulamadım. Benzer şunu buldum sadece: Futbol topuna benzeyen çok ufak bir ihtimal aradığınız olabilir.
Gece gece gördüm, çok araştırdım ama ben de bulamadım. Benzer şunu buldum sadece: Futbol topuna benzeyen çok ufak bir ihtimal aradığınız olabilir.