Panel işlerinden anlayan birisi Instagram sayesinde bizi bulabilir mi?

sımgegurel

Yoctopat
Daha fazla  
Kendi telefon numaram üzerinden bir hesap açtım daha sonra arkadaşıma yazdım ve hesabı kapattım. Arkadaşım panelci bir arkadaşının olduğunu ve yazan kişiyi bulacağını söyledi. Ben de hesabı tekrar açtım kullanıcı adımı değiştirdim yeni e-posta hesabı açtım hesapta kayıtlı olan numaramı silip o e-posta hesabını kaydettim ardından Instagram hesabımı da e postayı da sildim acaba bunlara ragmen beni bulabilirler mi?

Arkadaşınıza ne yazdınızda panele kadar geldi olay?

Arkadaşımın sevgilisi eski sevgilisiyle görüşüyordu ve benden öğrenmemesi lazımdı. Kötü niyetle yaptığım bir şey değildi :(

Hayır @K.Makise'un anlatmak istediği o değil. Hesabın kullanıcı adı girilip şifremi unuttum denilince maskeli bir şekilde e-posta veya numarayı sağladığı oluyor. Bu maskeli e-posta veya numaradan konu sahibinin arkadaşı, hesabın konu sahibine ait olduğunu tahmin edebilir. Teyit edebilir.

Kullanıcı adımı değiştirdim hesapta kayıtlı olan numaramı da kaldırdım hesapta numaram gözükmüyor. Hesabı da hesaba bağlı olan e postayı da sildim. Tedirgin olduğum konu hesabı açarken kendi numaramı kullandım bu işleri de bilmiyorum açıkçası. Yani hesabın hangi numara ile açıldığını bulabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın sevgilisi eski sevgilisiyle görüşüyordu ve benden öğrenmemesi lazımdı. Kötü niyetle yaptığım bir şey değildi :(

Kullanıcı adımı değiştirdim hesapta kayıtlı olan numaramı da kaldırdım hesapta numaram gözükmüyor. Hesabı da hesaba bağlı olan e postayı da sildim. Tedirgin olduğum konu hesabı açarken kendi numaramı kullandım bu işleri de bilmiyorum açıkçası. Yani hesabın hangi numara ile açıldığını bulabilirler mi?

Bulamazlar.

Hesapların kullanıcı adını yazıp şifremi unuttum deyince o hesaba kayıtlı numara veya e-postanın bir kısmı çıkar.

Bu çıkan kısmı veri tabanında aratarak sonuçlar üstünden tahmin veya eleme yoluyla bulunabilir.

Hesabın kullanıcı adını değiştirip kapattım şifremi unuttum yapmaları için hesabın açık olması gerekmez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı