Çözüldü Panelci nereye şikayet edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Özür dilerim bu panel ne oluyor Discord da paneline bakarım diye duyumlar almıştım.
Şöyle ki devletin e-Nabız gibi alt uygulamalarından vatandaşların bilgilerini çekip site haline getirip satıyorlar. Bunun satın alımını yapmayın çoğu virüslü oluyor. Mesela şu anda herhangi bir panele girip adınızı yazdığınızda adınız soyadınız anneniz babanız dedeniz dahil 100yıl önceki akrabalarınız bile çıkar. Ev adresleriniz vs. dahil.

Doktoru değil direkt sistemi hacklediler. Şu anda zaten adalet bürosundaki avukatların vs. yarısında panel bulunuyor o yüzden herkese güvenmeyin.

Özür dilerim bu panel ne oluyor Discord da paneline bakarım diye duyumlar almıştım.
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende RAT yiyerek panellenmiştim ama bir şey yapmadılar bende uğraşmadım.
Tıkladığınız dosyalara dikkat edin hocam. RAT bilgisayarınıza bulaşacak en kötü zararlı yazılımlardan biridir. Sağlam bir RAT bütün bilgilerinizi ortaya çıkartır ve bilgisayardan temizlemek çok zor.

Tıkladığınız dosyalara dikkat edin hocam. RAT bilgisayarınıza bulaşacak en kötü zararlı yazılımlardan biridir. Sağlam bir RAT bütün bilgilerinizi ortaya çıkartır ve bilgisayardan temizlemek çok zor.

Özellikle Torrent ben şu an bir tehlike görmedim güvenilir kaynaklardan yüklüyorum çoğu şeyi bütçem yettikçe oyunları lisanslı alıyorum.

Bir tane panel satan birisi var (daha doğrusu eskiden satıyordu kendisi ne olduysa bu işlerden galiba çekildi duyuruları falan kestiği için böyle düşünüyorum) ve açık vermiş olabilir. Ben bu kişiyi şikayet etmek istiyorum. Nereye şikayet edebilirim?

Kanka istediğin yere et hiçbir şey yapmazlar Discord'da önüme baygarların tetikçisi çıktı ettim bir şey yapmadılar.

Metin2 oynarım ve DC'lerde bulunduğum olurdu şimdi DC kapalı giremiyorum panel girip adamın her şeyin paylaşırlardi T.C. Falan dalga geçerlerdi korkutma yaparlardı. 15 yaşındaki çocuklar bile panele giriyor gerçekten devlet el atsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı