Çözüldü Panelci nereye şikayet edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Neden ve nasıl izah edebilir misin? Durumu sana açıkladım bana nasıl gelecek bu durum?

Bak dostum mantıklı düşün böyle işler yapanlar asla ama asla özel bilgi vermez ozel bilgi yoksa polis bir şey yapamaz mecburen sana ve ailene yuklenirler izah edemezsin işte elinde onun gerçek bilgilerin yok o alim sattığı zamanlar şikayet etseydi polis yakalayabilirdi şu an o adam hayalet gibi.

O zamanlar biz şikayet ettik zaten. Ondan galiba (emin değilim tam olarak) 3 ay sonra durgunlaştı bu adam discordu kapandı yeni discord açtı telegram sayfasına falan geçti. Ondan dolayı neden şikayet etmediniz demezler.

Daha doğrusu babam şikayet etti. Ben ona söyledim de

Büyük ihtimalle o adam yakalanmaz çünkü böyle kişiler genelde gizlenir zaten 1 kisi ile iş bitmiyor daha büyükleri var DC kapatma amaçları birisi zaten buydu yasa dışı işlem.

Büyük ihtimalle o adam yakalanmaz çünkü böyle kişiler genelde gizlenir zaten 1 kisi ile iş bitmiyor daha büyükleri var DC kapatma amaçları birisi zaten buydu yasa dışı işlem.
Zaten reis. Benim istediğim 1 kişi de olsa bu işe katkımın olması. Ufak da bir ihtimal olsa. Eyvallah tavsiyelerin için. Sağlıcakla kal.

Adliyeye yönlendirildim başkası şikayette bulunursa diye söylüyorum.

Son düzenleme:
Özür dilerim bu panel ne oluyor Discord da paneline bakarım diye duyumlar almıştım.
Panel dediğimiz olay, MERNİS verilerinin 2015 yılında sızdırılmış olması. Ve türemelerin bunun için açtığı bir site. Hatta bu bilgileri parayla satan var. Bedavaya verenler bile var. Telegram da bile bu konu ile ilgili botlar var. Yani dikkatli olmalısın. Böyle bir durum olursa savcılığa şikayet dilekçesi vermen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…