Merhaba arkadaşlar, bir süredir benimle panelciler uğraşıyor. Kafama takmasam da bir açık sayesinde oyun hesabıma girmeyi başarmışlar sadece kısıtlı şeyler yapmış. Ne yapacağım artık bilmiyorum sizce ne yapmam lazım?
Merhaba arkadaşlar, bir süredir benimle panelciler uğraşıyor. Kafama takmasam da bir açık sayesinde oyun hesabıma girmeyi başarmışlar sadece kısıtlı şeyler yapmış. Ne yapacağım artık bilmiyorum sizce ne yapmam lazım?
Hocam şifrelerinizi değiştirin bundan önce bir de sıfırlayın bilgisayarınızı, ellerine 1 kere ad soy ad geçti mi onu düzeltemezsiniz ama şikayet edebilirsiniz.
Hocam şifrelerinizi değiştirin bundan önce bir de sıfırlayın bilgisayarınızı, ellerine 1 kere ad soy ad geçti mi onu düzeltemezsiniz ama şikayet edebilirsiniz.
Hocam bilgisayarımı falan ele geçirmediler, şifrelerimi de bilmiyorlar. Ad soyadlarım geçmedi sadece benim bilgisayarıma girmek için elinden geleni falan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
Hocam bilgisayarımı falan ele geçirmediler şifrelerimide bilmiyorlar ad soyadlarım geçmedi sadece benim bilgisayarıma girmek için elinden geleni falan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
Değiştim şimdi ama yine girebilirler bug sayesinde.