Panelcilere önlem olarak ne yapılabilir?

Hocam savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun maalesef oyunun açığı olduğu için başka bir seçenek yok.

Yaptıkları bir suç.
Savcılık oyuna bir mail gönderip her şeylerini bulabilirler.
Ev adresine kadar bulabilir gerekli işlem yapılır.
Oyun bugi olması bir şeyi değiştirmez o zaman oyuna bildir bir oyun açığı olduğunu
Eğer ilgilenmiyorlar sa.
Savcılığa bu konulardan bahset sonuç olarak ortada bir suç var.

Adamların ismini biliyorsan bende yardımcı olurum.

Hocam tüm yaptıkları ortada kanıtlarını savcılığa verirsem ilgilenebilirler mi?

Suç duyurusunda bulunurken zaten bunu gostermen lazımdı.
Bunun hakkında bir video fotoğraf veya bir delil yeterli olur.
Geri kalanını savcılık halleder.

O anlamda değil hocam bir açığı var bu oyunun ve panelden adım ile beni bulmaya çalışıyorlar.

Bir panel geliştiricisi olarak şunları diyeyim.

Korunmak istiyorsan herkese adını soy adını verme herhangi kişinin de adını verme sakın.
Eğer ki oyun ile ilgili sorun yaşadıysan format at verdikleri uygulama ve linkleri sil engelle.
DNS değiştir ve VPN ile bağlan bir süre, sonra Wi-Fi değiştir, Steam şifreni ve e-posta şifreni değiştir sonra da o kişileri engelle, formatı'da BIOS'tan yap tavsiyemdir.
Sakın ama sakın kimseye bilgilerini vermeyin arkadaşlar, bir zaman sonra herkes arkanızdan bıçaklar.

Kaça veriyorsun aylik.

Öyle her çocuğun bedava panel girebileceği bir şey değil, zaten bu bir suç.
Ben ise gereken kişilere yapıyorum kişisel.

Kendim geliştiriyorum kardeşim.

He sen kendin yapıyorsun lazım olunca çıkarıp kafasına mi vuruyon.
Ben geçen aldim 300'e .

Yapabileceğiniz şeyler kısıtlı, 2FA doğrulamayı açın her hesabınız için, mailinizde veya herhangi bir yerde kendi isminizi kullanmayın, sık sık güçlü şifre değişikliğine başvurun, internet ortamında kendi özel bilgilerinizi paylaşmayın. İşin aslı artık korkulacak bir şey değil bu, herkesin bilgisi herkesin elinde, adam sadece bir isim-soyisimden tüm aile soyağacını çıkartıyor, elinizden olan bir şey değil. Ha ben uğraşırım diyorsanız CİMER'e şikayette bulunabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…