Panelcilere önlem olarak ne yapılabilir?

717525

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bir süredir benimle panelciler uğraşıyor. Kafama takmasam da bir açık sayesinde oyun hesabıma girmeyi başarmışlar sadece kısıtlı şeyler yapmış. Ne yapacağım artık bilmiyorum sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bir süredir benimle panelciler uğraşıyor. Kafama takmasam da bir açık sayesinde oyun hesabıma girmeyi başarmışlar sadece kısıtlı şeyler yapmış. Ne yapacağım artık bilmiyorum sizce ne yapmam lazım?

Hocam şifrelerinizi değiştirin bundan önce bir de sıfırlayın bilgisayarınızı, ellerine 1 kere ad soy ad geçti mi onu düzeltemezsiniz ama şikayet edebilirsiniz.

Hocam şifrelerinizi değiştirin bundan önce bir de sıfırlayın bilgisayarınızı, ellerine 1 kere ad soy ad geçti mi onu düzeltemezsiniz ama şikayet edebilirsiniz.

Hocam bilgisayarımı falan ele geçirmediler, şifrelerimi de bilmiyorlar. Ad soyadlarım geçmedi sadece benim bilgisayarıma girmek için elinden geleni falan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.

Hesap şifresini değiş Gmail bağlı ise onun şifresini de değişin 13 yaşındaki veletlerin eğlenecesi olmayın aldırış etmeyin.

Değiştim şimdi ama yine girebilirler bug sayesinde.

Hocam bilgisayarımı falan ele geçirmediler şifrelerimide bilmiyorlar ad soyadlarım geçmedi sadece benim bilgisayarıma girmek için elinden geleni falan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.

Değiştim şimdi ama yine girebilirler bug sayesinde.

Hocam dediğiniz oyunu maalesef bilmiyorum o yüzden yardım edemeyeceğim.

Kral, panel ile oyuna erisemezsin.
Panel farklı bir şey.

O anlamda değil hocam bir açığı var bu oyunun ve panelden adım ile beni bulmaya çalışıyorlar.

Teşekkürler hocam zamanı konuya ayırdığınız için.

Kral daha detaylı anlatırsan belki yardımcı olurum çünkü anlamadım?
Yani oyundaki bilgilerle nasıl panelden seni buluyorlar?

PC erişmeye calisyorlar dedin
Bu hacklenme oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı