qreand Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 204 12 Ağustos 2019 #1 Başlıkta da yazdığı gibi pansiyonda kalacağım (ERDEMLI IMKB FEN LİSESİ) bazı okullarda kameralı telefonlar yasakmış bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2019
Başlıkta da yazdığı gibi pansiyonda kalacağım (ERDEMLI IMKB FEN LİSESİ) bazı okullarda kameralı telefonlar yasakmış bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 13 Ağustos 2019 #2 Böyle bir şeyin mümkün olacağını sanmıyorum sonuçta çocuklar orada ailelerinden uzakta kalıyorlar, iletişim için kesinlike bulundurmaları gerekir. Ben de fen lisesinde okudum bizim yurtta böyle saçma sapan bir kural yoktu.
Böyle bir şeyin mümkün olacağını sanmıyorum sonuçta çocuklar orada ailelerinden uzakta kalıyorlar, iletişim için kesinlike bulundurmaları gerekir. Ben de fen lisesinde okudum bizim yurtta böyle saçma sapan bir kural yoktu.