Pantolon giyemiyorum

Bende genelde eşofman ile takılırım. Üstünede t shirt mis gibi rahatlık. Fakat kız arkadaşla ilk buluşmalar, iş görüşmesi gibi durumlarda kot pantalon giyerim. Kız arkadaş özelinde sonraki buluşmalarda pantalon gibi görünen eşofmanlar var onlarla olur. İş içinse pantalon şart derlerse iş görüşmesi benim için bitmiş demektir. Liseden beri düğün dahil olmak üzere takım falan giymem.

Uzun lafın kısası tek değilsin.

Ama yine de pantalon giymeye alış. Arada lazım olabiliyor.

Ya sanırsın ilişki uzmanı kafaya, genellemeye bak, 160 boyunla skinny giyinirsen evet, adam uzun her türlü skinny yakışır.

Skinny ne güzel ne de kötü bence ortalama hocam.
Rezalet bir şey arkadaşlar. Birisinden biraz uzaktan fotoğrafınızı çekmesini isteyin sonra inceleyin kendinizi. Fikriniz değişmezse siz bilirsiniz. 2 sene öncesine kadar ben de skinny giyiyordum 185 boyum var. Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri oldu skinny giymeyi bırakmak.

Şu tarz pantolonlar giyiyorum artık.

Giyim, tarz kişiye aittir hangisinde rahat iseniz onu giyiniz. Şahsen ben dar kıyafetlerden hoşlanmam kumaş pantolon veya spor giyim olarak seçtiğiniz rahat ettiğiniz pantolonla kendi tarzınızı oluşturunuz.

Yaklaşık 2 yıldan beri pantolon giyemiyorum. 22 yaşındayım 191 boyunda 84 kiloyum şu an üniversitede (siyah, krem, gri) eşofmanla takılıyorum benim gibi olan var mı? Dün siyah Slim pantolon ve süper skinny fit kot pantolon (33 beden) aldım çok rahat ancak arkadaşlarım çok dar olduğunu söyledi sizce çok mu itici?

Ben bazen siyah boru paça kot ama genellikle eşofman giyerim. Hem rahat hem de hoş duruyor. Dar Kot'u ben de sevmiyorum, itici duruyor.

Rezalet bir şey arkadaşlar. Birisinden biraz uzaktan fotoğrafınızı çekmesini isteyin sonra inceleyin kendinizi. Fikriniz değişmezse siz bilirsiniz. 2 sene öncesine kadar ben de skinny giyiyordum 185 boyum var. Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri oldu skinny giymeyi bırakmak.

Şu tarz pantolonlar giyiyorum artık.
hocam bundada kasa belli oluyor :D eğer skinny'de problem kalçanın belli olmasıysa buda aynı gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı