Papara alternatifi 18 yaş altı kart önerisi

Papara kapandı ve bende yeni kart arayışına girdim. 18 yaşından küçüğüm onun için hangi kartı önerebilisiniz. İnternetten alışveriş yapıyorum genelde ve temassız özelliği de olursa iyi olur. Var mı? Öneriniz.

Son düzenleme:
Papel kampanya açısından güzel kampanyaları var, güvenilirlik açısından Nays (İş Bankası), Paycell (Turkcell), Vodafone Pay (Vodafone), tami (Garanti Bankası) önerebilirim.

Paycell en kullanışlısı olabilir çünkü kişiye özel IBAN tanımlıyorlar ayrıca hat sahibi üzerine açılıyor yani hat sahibi veliniz ise o gerekli doğrulamaları yaparsa sizde kullanabilirsiniz.

Papel kampanya açısından güzel kampanyaları var, güvenilirlik açısından Nays (İş Bankası), Paycell (Turkcell), Vodafone Pay (Vodafone), tami (Garanti Bankası) önerebilirim.

Paycell en kullanışlısı olabilir çünkü kişiye özel IBAN tanımlıyorlar ayrıca hat sahibi üzerine açılıyor yani hat sahibi veliniz ise o gerekli doğrulamaları yaparsa sizde kullanabilirsiniz.

Tamam teşekkürler

Peki Nays'ta hesap açıp kartı kullanmak için veli hesabı da gerekli mi?

Nays hesabı açıp kullanmak için banka hesabı bile açmaya zorluyorlar çok saçma bir sistem çok önermem.

Banka hesabı açmazsan sınırlama getiriyor.

Hocam kartı sipariş ettim ancak gelecek kartla Online alışveriş yapabilecek miyim onu bilmiyorum benim için asıl önemli olan Online alışveriş ancak fiziksel kartı sipariş etmeden uygulama içinde kart numarası CVV vs. yazmıyor.

Hocam kartı sipariş ettim ancak gelecek kartla Online alışveriş yapabilecek miyim onu bilmiyorum benim için asıl önemli olan Online alışveriş ancak fiziksel kartı sipariş etmeden uygulama içinde kart numarası CVV vs. yazmıyor.
Yok, yazıyor. Sürekli değişen CVV kodu var. Her 5 dakikada bir yeni CVV kodu veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı