Papara alternatifi kart önerisi

Kullanımı esnek mi? Papara'da ayda 2'den fazla oluşturunca 1TL karşılığında oluşturmamıza izin veriyor benzer uygulama var mı? Yani ihtiyacım varsa 1 ayda yüzlerce oluşturabilir miyim?

Yılda 10 tane oluşturuluyor 1 ayda yüzlerce sanal kart oluşturmaya hiçbir banka izin vermez muhtemelen :D

Herkese selam iyi akşamlar. Dostlar bildiğiniz üzere Papara kapandı. O tarihten beri hiçbir bankayı kullanmadım ama eksikliğini yaaştan hissetmeye başladım. Papara kullanma sebebim aslında reşit olmamaktı Papara'nın reşit olmayan kullanıcılarına verdiği haklar çok iyi olduğu için severek kullanıyordum. Önümüzdeki pazar reşit olacağım için bu kısıtlama biraz ortadan kalkıyor. Sorum burada Papara'daki gibi dilediğimiz kadar sanal kart açma(benim için fazlasiyla önemli. Ucuz yollu komisyonsuz para gönderme gibi ayrıcalıklar olan hangi bankayı önerirsiniz?
Enpara'ya göz atmanızı öneririm QNB Bankasına ait bir uygulama idi ama 28 Ağustos 2025 tarihi itibariyle Enpara Bank A.Ş olarak ayrıldı ama gayet stabil ve güzel. Komisyon yok çok hoş bir sistem kurmuşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı