Papara alternatifi önerisi

ZeGoUs

Decapat
Daha fazla  
17 yaşındayım veli onayı ile IBAN ve para limiti olmadan kullanabiliyordum, kapanınca açılmama durumuna karşı aynı şekilde kullanabileceğim hangi uygulamaları önerirsiniz?
Paycell ya da Sipay düşünüyorum, cashbackleri güzel geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cashbacki boşver Nays en güveniliri çünkü Türkiye İş Bankasının. Tekrar böyle vakalar yaşamazsın.
Nays kullanmak için hesabını İş Bankası hesabı olmadan onaylayamazsın. Ve limiti çok az olur. İş Bankası İlk İmza hesabı aç onun yerine Nays'ı da para gönderirken kullan.(Ön ödemeli kartlar dahil kısıtlı yerlere para gönderemiyorsunuz) Paycell'in ücretsiz ATM'si yok. Tami Garanti'ye ait onu kullanabilirsiniz ancak Garanti ATM'si dışında ücretli de olsa kullanılamıyor, tek ücreti fiziksel kart için 15TL.

Cashbacki boş ver Nays en güveniliri çünkü Türkiye İş Bankası'nın. Tekrar böyle vakalar yaşamazsın.

Hocam o ve onun gibilerinin hepsi T.C. merkez bankasına bağlı yani güvenilirdir. Arkasında banka olması ekstra güven veriyor doğru ama Nays'ta İş Bankası hesabı açmayı zorunlu tutuyor.

İş bankasının artısı şu: Tüm ATM'leri dolar, euro ve sterlin kabul ediyor bu nedenle döviz bürosundan daha ucuza alıp bankaya yatırmanız daha kolay. Ancak para gönderirken kısıtlamaları mevcut.

Papara alternatifi olarak papel ve Sipay öneririm. Genelde cashback oranlarindan dolayı papel tercih ediyorum. Sipay hiç kullanma fırsatım olmadı.

Hocam o ve onun gibilerinin hepsi T.C. merkez bankasına bağlı yani güvenilirdir. Arkasında banka olması ekstra güven veriyor doğru ama Nays'ta İş Bankası hesabı açmayı zorunlu tutuyor.
Direkt İş bankası hesabı öneririm ben. Diğer bankalarda bazı şubeler 18 yaş altına açmayabiliyor.

Cashback önemli değilse zaten reşitliğinize az kalmış Akbank kartı açtırın velinizle, reşit olunca onu kullanırsınız. Bir banka olduğu için paranız asla içerde kalmaz. Sadece çökerse geçici bir süre erişim sorunu yaşıyorsunuz o da hemen hallediliyor en son 2020 ya da 2021'de çökmüştü, o çökmeyi saymazsak hiç bir zaman çökmedi. Ve sadece 2 gün sürdü ki bu Akbank için diğer bankalarda da çökme olayları yaşandı fakat ilk ve son çökmeler diyebiliriz. En azından Papara, İninal gibi devlet talimatıyla 1-2 ay erişim sorunu yaşamazsınız. Cashback için açın bir tane kenarda dursun.

17 yaşındayım veli onayı ile IBAN ve para limiti olmadan kullanabiliyordum, kapanınca açılmama durumuna karşı aynı şekilde kullanabileceğim hangi uygulamaları önerirsiniz?
Paycell'ya da Sipay düşünüyorum, cashbackleri güzel geldi.

Ben şu an Mars kullanıyorum özellikle cashbackleri bütün uygulamalardan daha fazla ve İş Bankası alt yapısını kullanıyorlar. Ben memnunum öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı