Alcali Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 09:51 #1 Malum Papara kapandı. 18 yaş altı başka alternatif uygulama var mı? Varsa önerirseniz sevinirim. Google One ödemelerimi yapıyordum Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 09:56
Malum Papara kapandı. 18 yaş altı başka alternatif uygulama var mı? Varsa önerirseniz sevinirim. Google One ödemelerimi yapıyordum
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.148 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 09:57 #2 İş Bankası ve Yapı Kredi, ailenizle gidip açabilirsiniz.
Mr. Reaper Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 495 Çözümler 6 Pazar 09:58 #3 Yapıkredi, garanti istediğini seç fark etmez.
Alcali Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 10:08 #4 bvtushka dedi: İş Bankası ve Yapı Kredi, ailenizle gidip açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anlık banka kullanmayı düşünmüyordum ya Pay Mr. Reaper dedi: Yapıkredi, garanti istediğini seç fark etmez. Genişletmek için tıkla... Paycell veya Tosla düşünüyordum. Belki pttkart olabilir
bvtushka dedi: İş Bankası ve Yapı Kredi, ailenizle gidip açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anlık banka kullanmayı düşünmüyordum ya Pay Mr. Reaper dedi: Yapıkredi, garanti istediğini seç fark etmez. Genişletmek için tıkla... Paycell veya Tosla düşünüyordum. Belki pttkart olabilir
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 927 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazar 10:14 #5 Paycell Tami İş Bankası+Nays Papel (içinde çok para tutmamak şartıyla) kullanabilirsiniz. Google One ödemesi Play Store üzerinden yapılıyorsa Tami sizin için iyi olur. Çünkü Tami Play Store'da 75TL'ye kadar %50 cashback veriyor.
Paycell Tami İş Bankası+Nays Papel (içinde çok para tutmamak şartıyla) kullanabilirsiniz. Google One ödemesi Play Store üzerinden yapılıyorsa Tami sizin için iyi olur. Çünkü Tami Play Store'da 75TL'ye kadar %50 cashback veriyor.
Alcali Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 10:21 #6 techno_tr dedi: Paycell Tami İş Bankası+Nays Papel (içinde çok para tutmamak şartıyla) kullanabilirsiniz. Google One ödemesi Play Store üzerinden yapılıyorsa Tami sizin için iyi olur. Çünkü Tami Play Store'da 75TL'ye kadar %50 cashback veriyor. Genişletmek için tıkla... Tami neymiş öyle ya, baya iyiymiş
techno_tr dedi: Paycell Tami İş Bankası+Nays Papel (içinde çok para tutmamak şartıyla) kullanabilirsiniz. Google One ödemesi Play Store üzerinden yapılıyorsa Tami sizin için iyi olur. Çünkü Tami Play Store'da 75TL'ye kadar %50 cashback veriyor. Genişletmek için tıkla... Tami neymiş öyle ya, baya iyiymiş