Papara, ATM'nin yuttuğu parayı öder mi?

Daksil reyis

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, benim 1-2 hafta önce ATM ile alakalı bir sorunum oldu ve itirazımın doğrulanması olacak olay çünkü ben parayı çekerken dalgınlığına kartı alıp parayı almayı unuttum ve bunu Papara'ya danıştım eğer olay tam dediğim gibi oldu ve başkası yoktu parayı almadı. İtiraz talebi oluşturdum ve bana ön iade seçeneği sundular fakat ben reddettim. Onun yüzünden kendi paramın gelmesini istemiştim fakat Papara'ya bugün kayyum atanmış benim itirazım sizce kabul edilir mi veya bir daha işlem yapabilir miyim? Yani ben sadece kartı aldım ve parayı almayı unuttum 750 TL tutarındaydı ve etrafta kimse yoktu bankamatik ATM parayı geri yuttu onun yüzünden itiraz talebimi bekliyorum. Sizce geri yanıt verirler mi bu kayyum işinden dolayı bir sıkıntı mı olur mu? Bu olaylar zaten 10 saniyede oldu hemen arkamı döndüm arkamı dönerken parayı geri yuttu.

750 TL cekip almayi unuttum 750 TL iade teklif ettiler.

Sizce Papara bu işleri hallettikten sonra baş ne olursa olsun benim paramı geri verirler mi çünkü olay tam dediğin gibi oldu yazabilirseniz sevinirim fikirlerinizi duymak isterim.

Size paranızı geri veriyorlarsa niye reddettiniz ki? Ne olacağı belli olmaz. Paranızın size verilme süreci uzayabilir.

Size paranızı geri veriyorlarsa niye reddettiniz ki? Ne olacağı belli olmaz. Paranızın size verilme süreci uzayabilir.

İşte ben de paranın sorun etmiyordum çünkü bu olaylar olmadan önce bu işlemler vardı ve şu an işlemler kapalı ben iadeyi almak istememiştim çünkü yani kendi hakkım olanı almak isterdim hemen istemezdim ön iadeye falan fistan istemezdim içim rahat etmezdi.

@Daksil reyis, benim anlamadığım, paranızı kaybetmişsiniz ve Papara da bunu size geri vermek istemiş ancak almamışsınız. Sorun sizde.

@Daksil reyis, benim anlamadığım, paranızı kaybetmişsiniz ve Papara da bunu size geri vermek istemiş ancak almamışsınız. Sorun sizde.

Bana ön iade teklifi sundular ama ben kabul etmedim itiraz talebim sonuçlandığında paramı almak istedim ve itiraz talebimdeki konu da tamamen haklıyım ATM parayı yuttu ve ondan sonra hemen itiraz talebi oluşturdum ve o sırada bugünkü o olay denk geldi ben de şunu soruyorum itiraz talebime devam ederler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı