Açık.İnternet alışverişine kapatmış olabilirsin belki kartını.
Açık ve kaç kere açıp kapattım olmuyor sanal kartı kullanıyorum bunun dışında.Ben yapabiliyorum hocam, uygulamadan kart ayarlarina bir bakin isterseniz, internet odemesi kapali olabilir.
Limit yok.Limit kontrolü yaptın mı peki? Aylık ya da haftalık limit belirleyebiliyorsun. Belki de alacağın şey aylık limiti aşıyor olabilir. Çünkü Papara tarafında bir sorun olsaydı ben de sorun yaşardım diye düşünüyorum.
Yukarıdaki arkadaşların dedikleri şeylerden kaynaklı olabilir ama dediğinize göre hepside olması gereken ayarlardaymış. O zaman sizin için bir sıkıntı olmazsa şu anki kartınızı uygulamadan iptal edip yeni kart sipariş edin ve yeni kart gelene kadar sanal kart ile işlerinizi halledin. Bunlar dışında benim aklıma gelen başka bir çözüm yok, muhtemelen başka çözüm de yoktur diye düşünüyorum çünkü Papara'da sorun olsaydı herkeste sorun çıkarır ve kimse Black Card ile alışveriş yapamazdı.
Play Store ekleyebildim hem de tek denemede ama Hepsiburada Hepsipay cüzdanıma para ekleyemiyorum ya da alışveriş yapamıyorum sanal kartı kullanıyorum alışveriş yaparken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.