Papara Black Card teslim alınırken verilen kimlik bilgileri

Enesxdd

Megapat
Paparadan Black Card aldım bugün geldi. Ancak teslim alırken kurye kimliğimi istedi ve kağıttaki bilgileri doldurdu. Seri NO Kimlik No gibi bilgileri aldı bende biraz işkillendim. Sıkıntı olur mu herkeste mi böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ya göre böyle bir zorunluluk bulunmuyor, sizden aldığı verileri ne amaç aldığı ve nasıl kullanacağı size bildirilmediği ve rızanız olmadığı sürece kimliğinizi ucundan bile göstermek zorunda değilsiniz.

Rızam dahilinde verdim çünkü kurye bana PaPara'nın bu bilgileri istediğini, kartı şahsınız dışında başka birine teslim etmediğimize dair kanıt olduğunu söyledi.

Papara'dan Black Card aldım bugün geldi. Ancak teslim alırken kurye kimliğimi istedi ve kağıttaki bilgileri doldurdu. Seri no kimlik no gibi bilgileri aldı bende biraz işkillendim. Sıkıntı olur mu herkeste mi böyle?

Kardeşim bende de aynı şey oldu kimlik bilgilerimi aldı sonrada imza attım ama sonrasında çok pişman oldum ve korktum şimdi de bunu araştıruyordum sende bir sorun oldumu.

Papara'dan Black Card aldım bugün geldi. Ancak teslim alırken kurye kimliğimi istedi ve kağıttaki bilgileri doldurdu. Seri no kimlik no gibi bilgileri aldı bende biraz işkillendim. Sıkıntı olur mu herkeste mi böyle?

Evet bende de istediler.
Kardeşim bende de aynı şey oldu kimlik bilgilerimi aldı sonrada imza attım ama sonrasında çok pişman oldum ve korktum şimdi de bunu araştıruyordum sende bir sorun oldumu.

Hocam 5 ay gibi bir süredir kullanıyorum başıma herhangi bir şey gelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı