Papara Black Card'a nasıl para yüklenir?

Chavos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha geçenler de Papara uygulamasını indirdim ve kendime bir sanal kart açtım. Nedenini sorarsanız birisi bana Papara numarası aracılığı ile para gönderecekti.

Şimdi benim o açtığım sanal kartta tam tamına 48 lira var.

Geçenler de Papara Black Card sipariş ettim ve bugün elime ulaştı kartın barkodunu okutarak aktifleştirdim.

Fakat şimdi ana sayfaya girince sadece 48 lira bakiyem yazıyor.

Aldığım Black Card'ın IBAN'ını numarasını göremiyorum, kafam karıştı.

Mesela o 49 lirayı ben Black carda nasıl atabilirim?

Birisi bana para atacağın da Papara numaramı vereceğim fakat o para Black Card'ıma mı gelecek yoksa sanal karta mı?

Kafam çok karışık, para gönderdiğim de kime göndereceğimi soruyor Black Card'ımın IBAN'ını bilmiyorum birisi para göndereceğin de Black Card'ın hangi bilgisini vereceğimi, birisine para göndereceğim de sanal karttan mı gideceğini Black carda mı geleceğini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam tamına 48 lira var deyip neden 48 lira olduğuna şaşırdığınızı anlamadım. O para hesabınızdaki tüm kartlarda ortak. O yüzden ondan buna veya bundan ona aktarmanıza gerek yok. Kartla bir şey aldığınızda bakiyenizden eksilecek. Gelen para da karta değil hesaba geliyor.

Para göndermede hangi bankaya atacağınızı seçtiriyor ve IBAN veriyor.

Tam tamına 48 lira var deyip neden 48 lira olduğuna şaşırdığınızı anlamadım. O para hesabınızdaki tüm kartlarda ortak. O yüzden ondan buna veya bundan ona aktarmanıza gerek yok. Kartla bir şey aldığınızda bakiyenizden eksilecek. Gelen para da karta değil hesaba geliyor.

Hesaba gelince otomatikman kartımada mı gelmiş oluyor yani?

Şimdi ben bir marketten 10 liralık bir şey alıp kartı çektirsem başarılı olacak yani?

Para yatırma da benim IBAN vermem lazım o nasıl olacak?

Arkadaşlar daha geçenler de Papara uygulamasını indirdim ve kendime bir sanal kart açtım. Nedenini sorarsanız birisi bana Papara numarası aracılığı ile para gönderecekti.

Şimdi benim o açtığım sanal kartta tam tamına 48 lira var.

Geçenler de Papara Black Card sipariş ettim ve bugün elime ulaştı kartın barkodunu okutarak aktifleştirdim.

Fakat şimdi ana sayfaya girince sadece 48 lira bakiyem yazıyor.

Aldığım Black Card'ın IBAN'ını numarasını göremiyorum, kafam karıştı.

Mesela o 49 lirayı ben Black carda nasıl atabilirim?

Birisi bana para atacağın da Papara numaramı vereceğim fakat o para Black Card'ıma mı gelecek yoksa sanal karta mı?

Kafam çok karışık, para gönderdiğim de kime göndereceğimi soruyor Black Card'ımın IBAN'ını bilmiyorum birisi para göndereceğin de Black Card'ın hangi bilgisini vereceğimi, birisine para göndereceğim de sanal karttan mı gideceğini Black carda mı geleceğini bilmiyorum.
O parayı tüm kartlarda kullanabilirsiniz. Para şuan Black Card'da da var.

O parayı tüm kartlarda kullanabilirsiniz. Para şu an Black Card'da da var.

Papara Black kardımın IBAN'ını nasıl bulacağım, mesela birisi bana Garanti Bankası'ndan para atacağın da ben ona ne vereceğim?

Papara numarasını ininalde ki gibi açıklama kısmına yazmak zorunda mı?

Hesaba gelince otomatikman kartıma da mı gelmiş oluyor yani?

Şimdi ben bir marketten 10 liralık bir şey alıp kartı çektirsem başarılı olacak yani?

Para yatırmada benim IBAN vermem lazım o nasıl olacak?
Evet, para ortak bir havuzda, herhangi bir karttan harcadığınızda oradan azalıyor. Para yatırırken IBAN vs. gerekmiyor. Tek yapmanız gereken kartı bankamatiğe takıp şifrenizi girdikten sonra para yüklemek.

Para hesabınıza yatıyor, kartınıza değil.

Ayrıca, Papara'da IBAN özelliği bulunmuyor. Kullanıcılar birbirlerine yalnızca Papara numarası ile para gönderebilir.

Para hesabınıza yatıyor, kartınıza değil.

Ayrıca, Papara'da IBAN özelliği bulunmuyor. Kullanıcılar birbirlerine yalnızca Papara numarası ile para gönderebilir.

Ya ilk öncelikle şunu anladım ki ben insanlara para gönderebiliyorum.

Doğruyum değil mi?

Fakat birisi bana atıyorum Ziraat Bankası'ndan para göndereceğin de ona göndereceği bankaya özel IBAN göndermiyorum ininalde ki gibi.

Yani birisi bana başka bir bankadan para atamıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı