Papara boşu boşuna para çekti

Gerçekten üzücü, iade yapmıyor mu? Bende bir sorun yok, kardeşimin kartından bugün 53 lira 50 kuruş harcamıştım. Sadece 53 lira 50 kuruşumu almış.

Hocam az önce açtılar telefonu, müşteri temsilcisi ile konuştum. Para yatırma, para çekme ve internet alışverişlerinde genel olarak problem varmış ve problemi çözmeye çalışıyorlarmış. Çözüldükten en geç 24 saat sonra para iadesi hesaba yapılacakmış, yapılmazsa tekrar ararsınız iade talebi oluştururuz dendi bana. Durum bu şekilde.

Hocam az önce açtılar telefonu, müşteri temsilcisi ile konuştum. Para yatırma, para çekme ve internet alışverişlerinde genel olarak problem varmış ve problemi çözmeye çalışıyorlarmış. Çözüldükten en geç 24 saat para iadesi hesaba yapılacakmış, yapılmazsa tekrar ararsınız iade talebi oluştururuz dendi bana. Durum bu şekilde.

Ben de desteğe mail attım az önce. Bunu yazarken bile iki kez çekti aklı sıra. Kartta para kalmadı, yavaş :D

Ben de desteğe mail attım az önce. Bunu yazarken bile iki kez çekti aklı sıra. Kartta para kalmadı, yavaş :D
Ben de 50 TL atmıştım bu sabah sonra 37 liralık alışveriş yapacaktım. İlk önce onaylandı dedi ama alışveriş gerçekleşmedi, daha sonra ben bir kez daha denediğimde bu sefer bakiye yetersiz dedi baktım hesapta sadece 13 TL vardı. Şu an 13 TL duruyor sadece, herhangi bir çekme işlemi yapmıyor.

@Atahan Kutlu sabah ben de bir markete girdim. Başta bankan işlemi onaylamıyor dedi, parayı çek ver dedi. Bende ağabey içinde para var, tekrar dene dedim. Birkaç kez denedi böyle, sonra son kez daha deneyeyim dedi. Denedi ve Papara'dan parayı aldı.

Sonrasında da akşama kadar birkaç kez para çekti, iade gibi mesajlar geldi. ATM'den para çekmeyi deneyeyim demiştim bir de onun reddedildiğinin mesajı yeni geliyor. Garip gerçekten ve büyük bir skandal bu. Papara'nın ne diyeceğini çok merak ediyorum. Bu gün birçok kişiyi mağdur ettiler. Forumda da konulardan görebilirsiniz.

Aynı durumu yaşıyorum ben de Amazon üzerinden 700 liralık siparişim vardı. İki kere denedim almayı ikisi de reddedildi fakat hesaptan para çekilmiş 1400. Amazon ile görüştüm ödemem alınmamış. Papara'ya yazdım bekliyorum ben de.

Edit: 5 dakika önce mail gelmiş Papara'dan, 704 TL'lik Amazon işlemin kartınızdaki 1500 TL limitini aştığı için gerçekleştiremedik, yazıyor. İki kere denedim satın almayı ama üçüncü kez denememiştim. Neden tekrar çekmeye çalıştı bilmiyorum tırsmadım desem yalandır valla 😅

Son düzenleme:
@Atahan Kutlu sabah ben de bir markete girdim. Başta bankan işlemi onaylamıyor dedi, parayı çek ver dedi. Bende ağabey içinde para var, tekrar dene dedim. Birkaç kez denedi böyle, sonra son kez daha deneyeyim dedi. Denedi ve Papara'dan parayı aldı.

Sonrasında da akşama kadar birkaç kez para çekti, iade gibi mesajlar geldi. ATM'den para çekmeyi deneyeyim demiştim bir de onun reddedildiğinin mesajı yeni geliyor. Garip gerçekten ve büyük bir skandal bu. Papara'nın ne diyeceğini çok merak ediyorum. Bu gün birçok kişiyi mağdur ettiler. Forumda da konulardan görebilirsiniz.
Biliyorum hocam, aynı dediğiniz gibi Trendyol alışverişinin bildirimi gelmiş şimdi bana da daha yeni.

Papara harbiden kafayı yedi, 2 gün önce Steam'den oyun iade etmiştim iade onaylandı inşallah para hesaba gelir bir aksilik olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı