5 568832 Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 4 11 Ocak 2023 #1 Mesela Papara hesabım yüz lira var bu para karta yansıyor mu yok karta özel olarak para yuklememiz mi lazım?
Mesela Papara hesabım yüz lira var bu para karta yansıyor mu yok karta özel olarak para yuklememiz mi lazım?
Çözüm S S siriius 11 Ocak 2023 Hesabınızdaki para kayıtlı tüm kartlarınızdan harcayabileceğiniz ortak bakiyenizdir.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 11 Ocak 2023 #2 Hesabınızdaki para kayıtlı tüm kartlarınızdan harcayabileceğiniz ortak bakiyenizdir. Artı 0 Eksi Çözüm
ItzResta Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B250-Fintech 32GB Ram i7 7700 Radeon Rx570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2023 #3 568832 dedi: Mesela Papara hesabım yüz lira var bu para karta yansıyor mu yok karta özel olarak para yuklememiz mi lazım? Genişletmek için tıkla... Senkronizedir Artı 0 Eksi
568832 dedi: Mesela Papara hesabım yüz lira var bu para karta yansıyor mu yok karta özel olarak para yuklememiz mi lazım? Genişletmek için tıkla... Senkronizedir
L Liqutr Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 269 Çözümler 4 11 Ocak 2023 #4 Hesaptaki para ile tüm kartlarınızla alışveriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #5 568832 dedi: Mesela Papara hesabım yüz lira var bu para karta yansıyor mu yok karta özel olarak para yuklememiz mi lazım? Genişletmek için tıkla... Parayı hesabınıza yüklüyorsunuz dilediğiniz kart üzerinden de harcama yapıyorsunuz. Artı 0 Eksi
568832 dedi: Mesela Papara hesabım yüz lira var bu para karta yansıyor mu yok karta özel olarak para yuklememiz mi lazım? Genişletmek için tıkla... Parayı hesabınıza yüklüyorsunuz dilediğiniz kart üzerinden de harcama yapıyorsunuz.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.079 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #6 O ortak bir bakiye, aynı Papara hesabından açtığınız tüm sanal kartlar, hayalet sanal kart ya da hediye kartları bakiyenizden otomatik kesiliyor. Artı 0 Eksi
O ortak bir bakiye, aynı Papara hesabından açtığınız tüm sanal kartlar, hayalet sanal kart ya da hediye kartları bakiyenizden otomatik kesiliyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #7 Evet öyledir. Artı 0 Eksi
KS KS 5 568832 Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 4 11 Ocak 2023 #8 iKayraOnur dedi: O ortak bir bakiye, aynı Papara hesabından açtığınız tüm sanal kartlar, hayalet sanal kart ya da hediye kartları bakiyenizden otomatik kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece sanal hayalet veya hediye kartlarinda mi oluyor ben normal Paparacard'tan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: O ortak bir bakiye, aynı Papara hesabından açtığınız tüm sanal kartlar, hayalet sanal kart ya da hediye kartları bakiyenizden otomatik kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece sanal hayalet veya hediye kartlarinda mi oluyor ben normal Paparacard'tan bahsediyorum.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 11 Ocak 2023 #9 568832 dedi: Sadece sanal hayalet veya hediye kartlarinda mi oluyor ben normal Paparacard'tan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Her kartta paran ortak hiçbir karta özel değil paran. Artı 0 Eksi
568832 dedi: Sadece sanal hayalet veya hediye kartlarinda mi oluyor ben normal Paparacard'tan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Her kartta paran ortak hiçbir karta özel değil paran.
KS KS 5 568832 Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 4 11 Ocak 2023 #10 Sağ olun teşekkür ederim. ArticWolf dedi: Her kartta paran ortak hiçbir karta özel değil paran. Genişletmek için tıkla... arandur dedi: Evet öyledir. Genişletmek için tıkla... iKayraOnur dedi: O ortak bir bakiye, aynı Papara hesabından açtığınız tüm sanal kartlar, hayalet sanal kart ya da hediye kartları bakiyenizden otomatik kesiliyor. Genişletmek için tıkla... tarkkb dedi: Parayı hesabınıza yüklüyorsunuz dilediğiniz kart üzerinden de harcama yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Liqutr dedi: Hesaptaki para ile tüm kartlarınızla alışveriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ItzResta dedi: Senkronizedir. Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Hesabınızdaki para kayıtlı tüm kartlarınızdan harcayabileceğiniz ortak bakiyenizdir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sağ olun teşekkür ederim. ArticWolf dedi: Her kartta paran ortak hiçbir karta özel değil paran. Genişletmek için tıkla... arandur dedi: Evet öyledir. Genişletmek için tıkla... iKayraOnur dedi: O ortak bir bakiye, aynı Papara hesabından açtığınız tüm sanal kartlar, hayalet sanal kart ya da hediye kartları bakiyenizden otomatik kesiliyor. Genişletmek için tıkla... tarkkb dedi: Parayı hesabınıza yüklüyorsunuz dilediğiniz kart üzerinden de harcama yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Liqutr dedi: Hesaptaki para ile tüm kartlarınızla alışveriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ItzResta dedi: Senkronizedir. Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Hesabınızdaki para kayıtlı tüm kartlarınızdan harcayabileceğiniz ortak bakiyenizdir. Genişletmek için tıkla...