reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 21 Ağustos 2021 #11 zahidbolat dedi: Kartı devre dışı bıraktım. Yeni kart istedim. Genişletmek için tıkla... Papara'yı arayıp sorsaydınız işlemin nereden yapıldığı görülebilirdi belki.
zahidbolat dedi: Kartı devre dışı bıraktım. Yeni kart istedim. Genişletmek için tıkla... Papara'yı arayıp sorsaydınız işlemin nereden yapıldığı görülebilirdi belki.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 21 Ağustos 2021 #12 reddline dedi: Papara'yı arayıp sorsaydınız işlemin nereden yapıldığı görülebilirdi belki. Genişletmek için tıkla... Olur bir sorayım.
reddline dedi: Papara'yı arayıp sorsaydınız işlemin nereden yapıldığı görülebilirdi belki. Genişletmek için tıkla... Olur bir sorayım.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 21 Ağustos 2021 #13 emircanunlts dedi: Ben de Amazon hesabıma ulaşamıyorum ve her ay 8 TL çekiyor. Çok kötü bir durum, keşke karttan iptal etme gibi durumlar olsaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam o var zaten. Papara mobil uygulamasını açın, aşağıdan "Papara Card" sekmesini seçip 8 TL'nin çekildiği karta tıklayın. Ardından "Abonelikler" yazısına tıklayıp Amazon'u seçin. "İşleme açık" yazan kısma tıklayıp abonelik ödenmesi iznini kaldırabilirsiniz.
emircanunlts dedi: Ben de Amazon hesabıma ulaşamıyorum ve her ay 8 TL çekiyor. Çok kötü bir durum, keşke karttan iptal etme gibi durumlar olsaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam o var zaten. Papara mobil uygulamasını açın, aşağıdan "Papara Card" sekmesini seçip 8 TL'nin çekildiği karta tıklayın. Ardından "Abonelikler" yazısına tıklayıp Amazon'u seçin. "İşleme açık" yazan kısma tıklayıp abonelik ödenmesi iznini kaldırabilirsiniz.