Papara hesabından para çekip kartı kapatmak sorun yaratır mı?

leokun

Decapat
Merhaba bugün açılmış olan IBAN ekleyip kalan parayı çekme işleminden sonra hesabı tamamen kapatmayı istiyorum. Parayı çektikten hemen sonra bu süreç içerisinde hesabı kapatmamız herhangi bir soruna yol açar mı? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

İllegal bir şey yapıyorsan eğer ne yaparsan yap sorun olur. Ama diyorsanki illegal bir şey yapmayacağım sadece para çekip kapatacağım ki bir insan illegal bir şey yapmıyorsa niye sadece Papara hesabı açıp para çekip hesap kapatsın? Sen mutlaka sorun yaşarsın :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İllegal bir şey yapıyorsan eğer ne yaparsan yap sorun olur. Ama diyorsanki illegal bir şey yapmayacağım sadece para çekip kapatacağım ki bir insan illegal bir şey yapmıyorsa niye sadece Papara hesabı açıp para çekip hesap kapatsın? Sen mutlaka sorun yaşarsın :D
Niye kapatmasın hesabı? Papara'ın artık faaliyet izni yok. Hesabı kapatıp verilerinin silinmesini bekleyecek.

Niye kapatmasın hesabı? Papara'ın artık faaliyet izni yok. Hesabı kapatıp verilerinin silinmesini bekleyecek.

Faaliyet izni olmayan yere nasıl bugün hesap açmış?

Benim anladığım bu tarz bir uygulamaya hesap açıp para çekip kapatmaktan bahsediyor. Yüksek ihtimalle illegal bir para akışı olacak bankacılık sisteminde gözüksün istemiyor ya da vergi kaçıracak bir satıştan dolayı onun için istiyor. İki türlüde illegal olmuş oluyor.

Benim anladığım bu tarz bir uygulamaya hesap açıp para çekip kapatmaktan bahsediyor. Yüksek ihtimalle illegal bir para akışı olacak bankacılık sisteminde gözüksün istemiyor ya da vergi kaçıracak bir satıştan dolayı onun için istiyor iki türlüde illegal olmuş oluyor.

Bugün hesap açtığını nerede söyledi arkadaş? Kendisi banka IBAN'ı açmış kendi adına olan banka üzerinden IBAN'dan Papara'da kalan paranı çekebiliyorsun (tabii önceden eklemişsen) oradan parasını çekip Papara bir daha kullanılmayacağından kapatmak istediğini belirtmiş. Nerenizden anlıyorsunuz konuyu?

Benim anladığım, bu tarz bir uygulamaya hesap açıp para çekip kapatmaktan bahsediyor. Yüksek ihtimalle illegal bir para akışı olacak bankacılık sisteminde gözüksün istemiyor ya da vergi kaçırcak bir satıştan dolayı onun için istiyor. İki türlüde illegal olmuş oluyor.
Kalan paranın çekiminin açıldığını söylemiş. Bugün hesap açtım diye bir şey mi söyledi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı